Nuff

20 Februari 2014

LAST CALL --> MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Tarikh TAMAT dipercepatkan!
Haiii... Cakkkk...! Sayang-Sayang semua.. nak gitau.. ini last call yea.. yang mana mintak teman tangguhkan untuk TAMAT kan Mini Giveaway teman tu, dah join ke belum? Kalau dah.. baguslah.. tapi kalau belum.. teman nak gitau.. tepat jam 4.00 ptg ni.. Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang akan di TAMAT kan.. penyertaan selepas jam 4.00 petang tidak akan diambil kira.. Harap Maaf.. heee.. okeh2.. jangan tangguh2 lagi.. moh lea joinn... Opss.. pada sesiapa yang lum tahu nape teman tamatkan segera? sebab target teman memang dalam 100 penyertaan jea.. tapi kalau lebih tu syukur Alhamdulillah.. dan satu lagi sebab nak TAMAT kan cepat2? sebab.. 

Teman mungkin akan bz dalam bulan Mac ni.. so, rasanya nak online pun payah kot sebab kat luar takde line tenet.. so.. nak bukak blog pun maybe malam2 or.. memang takde lansung kot.. hu3.. (hope pageview tak turun).. Okeh! bagi yang lum join, Moh join! masa diberi sehingga jam 4.00 petang ini (20/2/2014).. Lepas jam 4.00 petang, teman tak terima dah penyertaan yea.. sila alert betui2 okeh.. =) heee.. apa lagi.. Selamat menjoinkan diri ye.. 

Related Posts

8 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New