Nuff

17 Februari 2014

CEK NUFFNANG YANG PERTAMA

Cek ni diterima pada 16 Januari bulan lepas, tapi teman terlupa nak buat entri untuk kenang-kenangan dan untuk perkongsian dengan korang semua.. so, disebabkan duit tu pun masih ada selonggok dan tak guna satu sen pun lagi, teman up lea entri untuk Nuffnang ni.. heee... walaupun tak banyak mana.. tapi jadilah buat nyimpan2 kan.. daripada tak dapat apa sepanjang ber blogging ni.. duit 8share pun ada lea dalam RM50 dapat dalam bulan yang sama gak.. hee.. syukur.. Alhamdulillah.. sikit2 lama2 jadi bukit.. heeee.. walau apapun lagi sekali.. syukur Alhamdulillah.. tapi kan.. pelik Nuffnang ni, awat lepas Cashout, duit lambat beno nak naik ni yea? alahai Nuffnang.. awat lambat naik yea? cer jawabbb.. ha2.. macam lea deme baca entri ni yea.. hu3..
nyum2.. masa dapat2 jea surat ni hari tu.. pipi tiba2 blushing.. tiba2 excited terlebih.. heeee.. 
korang2 yang belum daftar Nuffnang tu, meh daftar sini yea.. senang ajo..

Related Posts

31 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak tengku, alhamdullilah. murah rezeki. rezeki hasil berblogging kan.. sheila takda pun heee

    BalasPadam
  2. alhamdulilah...rezeki TB...semoga murah rezeki hendakNya..amin :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah rezeki juga tu !

    BalasPadam
  4. macamana ek nak dapat $$$ cepat .. huuuu dah lebih 7 tahun ni tak cecah $10 pun ... (_ _)

    BalasPadam
  5. Tahniah tahniah..hihi.. dh lama x BW.. :p

    BalasPadam
  6. Wahhh...niesa lmbt betul nak tunggu leh cash out...hukhuk....

    BalasPadam
  7. kita sikit lagi nak cashout..lambat plak nak naik kan..wahh blh la blanja teman nie kan :D

    BalasPadam
  8. wah bestnya. nak jugak. sy punya nuffnang earning tak naik naik pun :(

    BalasPadam
  9. ini duit berapa lama kumpul? akak pernah cash out lepas tu nak naik bukan main lembab lagi nuffnang nie....

    BalasPadam
  10. Saya dah cash out tapi sampai skg cek x sampai2... :(

    BalasPadam
  11. wahhhhh besar gak amount nyer tu...

    BalasPadam
  12. saya nak biar beranak pinak baru nak cashout ... tahniah dpt rezeki .

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah. .rezeki blogging kan

    BalasPadam
  14. tahniah...hehe..murah rezeki. ain lambat lagi nak naik sebab tak pandai sangat nak tarik trafik.wuuu..tak pe,yang penting minat berblog kan

    BalasPadam
  15. yuhuuuu..
    makcik kayo makcik kayo..
    heheh..
    sbulan sekali ler pasni cek sampai umah :)

    BalasPadam
  16. rezeki :)
    saya blm lg nk cash out hehe..kumpul sikit je lagi haha..

    BalasPadam
  17. wah dah dpt yea
    k.ena pun nak tgk la baper dah k.ena punya nuffnang =)

    BalasPadam
  18. tahniah..
    Sha sedang menanti cash out yang kedua ni. Tapi lambat lagi. hehe~
    meh la lawat entri blog sha pasal CPUV Nuffnang

    Rahsia Makna CPUV Nuffnang, Dapat Tiga Kempen

    BalasPadam
  19. wah beznye..tahniah..alhamdulillah..rezeki

    BalasPadam
  20. Tahniah ! :) Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  21. wah.. bestnya.sy bur aje sign up kat nuffnang. blom dpt earning lg.

    jemput join contest sy gak.
    http://isyapurple.blogspot.com/2014/02/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

    BalasPadam
  22. ramai x tau banyak manfaat dengan berblog..akak dah 5 kali cash out dah..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New