Nuff

14 Februari 2014

PROMOSI PRITZELS!! MOH KITA PAKAT ORDER!!

PRITZELS SEDAP, MENGGIURKANN... 

PERHATIAN!! Berminat nak rasa PRITZELS? bole lea order skrg!! PM Embun Beauty House atau Embun Eiza untuk order.. sebab Cik Embun kita kata nak buat PROMOSI PENGHABISAN STOCK TODAY!! harga sekotak PRITZELS RM10 (tak termasuk post) .. So, sape2 yang tak pernah rasa or memang suka Pritzels.. leh terus order dengan Embun yea.. heee.. selamat merasai Pritzels!! CEPAT!! SELAGI STOCK MASIH ADA!!!

Entri berkaitan Embun Beauty House, sila KLIK link dibawah :
PRITZELS EMBUN BEAUTY HOUSE


Related Posts

16 ulasan:

  1. sana sini juai pritzel aihh...sedap ka?..x penah mkn..huhu...

    BalasPadam
  2. auntie anne's pretzel my favourite...tapi ini pun macam yummylicious...boleh cuba ni...

    BalasPadam
  3. ohh sedapnya.. hari tu baru dapat kat kenduri kawen :D

    BalasPadam
  4. pritzel mmg sedakkkkkk!kita suka yang hazelnut !

    BalasPadam
  5. For once in awhile, I really wish to try this ^^
    I live at campus though, might be hard to get it delivered

    BalasPadam
  6. *meleleh air liur. hahaha

    singgah2 la sini :)

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum kakak! minggu ni dah 100 keping pretzel sheila bedal dengan suami. hehe sedappp, beli dengan kawan dekat dengan rumah. hiewhieww ~~~

    BalasPadam
  8. tak pernah lagi merasa..sedap ke tb nak juga tau :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New