Nuff

10 Februari 2014

NANTIKAN MINI GIVEAWAY SEMPENA BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Tak perlu LIKE, Tak Perlu SHARE, Tak Perlu Klik2.. Mudah jea!
Pengumuman!!
Hai semua.. 28 Febuari ni adalah Hari Lahir teman, so.. teman nak buat Mini Giveaway sikit buat kengkawan semua.. InsyaAllah esok teman akan publish kan entri Mini Giveaway teman, Hadiah Utama ialah Rantai Tangan Avon (seperti dalam Gambar diatas) dan 10 lagi hadiah sampingan akan diberikan kepada yang bertuah. Hope sangat2 Mini Giveaway teman ni mendapat sambutan kerana Semua peserta yang join punya peluang yang sama rata

dimana Pemenang Hadiah Utama (Rantai Tangan Avon ) akan ditentukan berdasarkan Random.org.. begitu juga Hadiah2 sampingan lain.. semua ditentukan dengan cara Random.org jea.. So, sape2 pun boleh menang tauu.. kira macam ikut nasib la kann.. teman malas nak buat Top Refferal sebab saja nak bagi adil untuk semua yang join.. kalau ada rezeki, dapatlea ke kome, kalau takde.. insyaAllah.. dalam Giveaway akan datang dapatle kot yea tak? heee.. yang penting.. jangan jemu atau serik join apa2 Giveaway pun yea..! So, join aje.. takyah fikir nak promote ke apa.. 

Sekali lagi diulangi -->Semua peserta yang join punya peluang yang sama rata!! So, Jom join ramei2.. tengok sape yang bertuah nanti.. maybe korang kot? sape yang tahu? heeee.. Good Luck semua!

Related Posts

14 ulasan:

  1. woottt!wottt!nak join la nanti! ;)

    BalasPadam
  2. dari pengamatan gaya macam gempak jer ni teman tengok...baiklan teman tunggu...he he he...

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum dan salam singgah petang isnin di sini...terima kasih sudi singgah kat blog saya...saya pun tak tau kenapa dan mengapa blog saya,susah sangat orang nak follow...tapi tak apa..bila2 pun boleh follow..hehe..tak sabar nak join GA ni...

    BalasPadam
  4. wahhhh..hadiah pun dah gempak. tak sabar dah ni. hehehe

    BalasPadam
  5. perghhh . gempak gempak gempak . ^^ mesti join ni . hoho .

    BalasPadam
  6. "Selamat menyambut hari lahir" (akan datang sebab takut MET lupa nak ucapkan).

    MET nak juga join, tapi tak pandai, nanti lain pula jadinya.

    Apa-apa pun......selamat mencuba pada teman-teman!

    BalasPadam
  7. ehh ?28 february? ohh yeahh ! kita sama la ~ .
    yeayy ! jmpa jgk kmbar y girl . :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New