Nuff

05 Februari 2014

MASAK APA AGAKNYA...

Agak-Agak Bahan2 ni untuk Masak Apa yea..
Assalammualaikum my sahabat blogger semua.. sorry sebab baru nak update blog.. lepas balik dari kampung macam2 nak settle kan.. umah pun macam tongkang pecah dibuat oleh Butang n Oyen, dan jujur Teman katakan, sekarang ni teman  tak berapa free nak taip panjang2.. nak blogwalking ke apa.. sebab nak standby umah.. mak mertua nak mai esok.. banyak beno koje nak buat.. nanti ada masa baru leh blogwalking korang yang singgah sini yea.. InsyaAllah.. 

walauapapun nak citer gak, hari tu cuti Tahun Baru cina teman lik kampung belah hubby teman, macam biasalah..setiap kali balik kampung, teman n hubby akan masakkan sesuatu kegemaran adik beradik belah hubby, diorang memang suka masakan dari air tangan hubby.. heee... tapi bukan masak tradisonal lah yea.. yang simple2 yang lelaki boleh masak lea maksud teman.. 

Kali ni diorang request Cucur Udang dan..... dan apa yea? hee.. bahan2 nya seperti diatas tu.. agak2 kome apa yea? huk2.. 

Related Posts

21 ulasan:

  1. assalamualaikum TB...mesti sedap sbb semua suka ni bagilah resepinya..;)

    BalasPadam
  2. nak masak sayur kobis ke tu tb ;)

    BalasPadam
  3. assalamualaikum akak. wahh masak2. hmm sheila rasa akak nak masak sayur goreng kot.. hihi

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum dan singgah sini Tb...mesti nak masak yang sedap2 ni kan...

    BalasPadam
  5. Spagetti kot....hahahaha..main redah jer kan...

    BalasPadam
  6. susah jugak nak teka nie... aper yer..

    BalasPadam
  7. dah masak kan? post gambar pas tu taulah masak apa...ekekeke... teman nak juga tengok kawan teman ni masak apa, lepas tu boleh hantar pinggan nak rasa sikit...

    BalasPadam
  8. ce post sikit gambar masakan tu??
    tak leh nak teka aaa :-D

    BalasPadam
  9. Semua yang komen sini, teman udah kunjungbalsa.. tq sebab sudi singgah blog teman ni yea.. =)

    BalasPadam
  10. Kak TengkuButang masak kobis goreng kut. Hihi

    BalasPadam
  11. Macam nasi goreng aja kan , heee

    BalasPadam
  12. Wahh.. bila nak jamu rakan2 blogger nih huhu.. :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2