Nuff

20 Februari 2014

Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang --> TAMAT..

Akhirnya TAMAT sudah Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang 
Okeh.. takmau taip panjang2.. just nak bagi tau Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang sudah TAMAT tepat2 jam 4.00 petang tadi.. teman akan amik berberapa hari jugak untuk check list penyertaan korang, dan InsyaAllah.. akan umumkan pemenang pada 28 Febuari nanti.. hu3.. tunggu.. tapi kalau mood rasa nak umum cepat, teman umum lea cepat yea.. kikiki.. 

So... sape2 yang lum complete kan syarat sila berbuat demikian yea.. sebab teman nak adil buat semua... Pemenang akan dipilih secara Random.org dan terdapat juga satu hadiah untuk entri paling kreatif.. (kalau pemenang Random adalah org yang sama menang untuk hadiah entri paling Kreatif, memang double bounus lah untuk blogger tu yea! heee.. okeh2.. teman bz sikit sekarang.. nanti kita sambung citer esok yea.. bye2.. Opss.. lupa lak.. SENARAI PESERTA esok teman update.. (insyaAllah kalau xde hal apa2 yea..)

Related Posts

5 ulasan:

  1. tak sbr nk tggu ... ^^ **seksi ler iklan baru tue .. hehehhh

    BalasPadam
  2. Eh, dah habis? Aduh tak sempat nk join..
    Gud luck kpd para peserta. :)

    BalasPadam
  3. akhirnya habis, all the best kepada semua contestant... erks..teman punya syarat cukup ke??? ekekekek...

    BalasPadam
  4. Hopefully penyertaan teman diterima.. :-)

    BalasPadam
  5. waitinggg ... huhuhu . syabas sis . ramai yg join :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New