Nuff

19 Februari 2014

Menang dalam Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Alhamdulillah.. ini lea dia Hadiah yang teman menang hari tu.. Syukran..
Hadiahnya...1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197
tQ to Blogger Mia Liana dan Oceanlife Marketing Sdn. Bhd.
Nanti teman buat review selepas 30 hari consume Ephyra lak yea.. heee.. 
tengok kotak pun dah slurppp... (rasa collagen nya sedap weh!)
Design kotak menarik n nampak elegan..
 
Masa terima parcel ni teman macam dah boleh agak dah apa isi dalamnya.. 
memang terbau2 jea EPHYRA kat dalam ni.. hu2.. 

Bagi yang berminat nak cuba Ephyra ni.. boleh lah contact detail kat bawah ni yea.. ! 
memang berbaloi tau minum Ephyra ni! 
Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

== ENTRI-ENTRI LAIN BERKAITAN ==
Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Related Posts

19 ulasan:

  1. menag lagi..wah...betul betul jelita ni nanti...hehehe...bestkan rasa dia..

    BalasPadam
  2. Tahniah TB semoga berjaya lagi dalam fasa seterusnya, ...cabaran 30hari tu xde lah mencabar melainkan masa nak buat entri testimoni tu nanti .., mamaD baru sachet yg pertama pg tadi..

    BalasPadam
  3. alhamdulillah rezeki, tahniah2 teman tumpang happy...

    BalasPadam
  4. wahh hebatla tb..pasni flawless la tb

    BalasPadam
  5. Wow dapat 3 kotak trus. Akk beli satu satu tau. Baru guna 2 kotak. Nanti nak beli lagi.

    BalasPadam
  6. Wow dapat 3 kotak trus. Akk beli satu satu tau. Baru guna 2 kotak. Nanti nak beli lagi.

    BalasPadam
  7. tahniah makin cantik kulit..sehalus baby

    BalasPadam
  8. tahniah TB . kesan dia beritahu tau >.<

    BalasPadam
  9. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New