Nuff

24 April 2015

Doa Mudah Bersalin

Mula-mula fikir nak bagi sape entri ni.. Teman teringatkan seseorang tapi taktau sape orangnya.. Boleh plak terlupa.. Pastu baru teringat.. Dedeq de Wishes rupanya.. Rakan Blogger kita.. Teman nak tujukan ke Dedeq la entri ni.. 

Teman tau dedeq pun dah tau doa-doa ni.. Just nak share aje.. Sebab teman rasanya dedeq tengah menunggu masa nak bersalin je tu.

Dah sarat sangat tu.. Ini Anak 1st dedeq.. Moga Allah permudahkan segalanya yea dedeq.. Aamiinn.. 

Teman pun saja share kat blog ni.. sebab nak simpan untuk diri sendiri (kalau ada rezeki.. InsyaAllah akan ada.. kena yakin kan!) Bila simpan sini.. gerenti tak lupa dah.. 

Untuk sape2 yang mencari ayat2 ni.. boleh lah tumpang sekaki membaca.. teman pun share dari FB je pun.. ok lah... takmo sembang panjang.. K byee.. 


JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

5 ulasan:

  1. Salam, terima kasih atas perkongsian...semoga kwn tu dimudahkan bersalinnya, aminn (n_n)

    BalasPadam
  2. KAK TENGKUBUTANG :) MEKASIH .. INSHA ALLAH .. HEHE . TERHARU SGT . AMIN .. MOGE D PERMUDAHKAN SEGALA ..

    BalasPadam
  3. Terima kasih untuk perkongsian ni.Semoga bermanfaat untuk semua.

    BalasPadam
  4. Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Tips Bersalin Dengan Lebih Mudah. Pengetahuan yang sangat penting untuk ibu yang sedang hamil.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New