Nuff

13 April 2015

Jom Shopping di Butik Embun Beauty House

Sabun Al-Razi - NO. KKM --> NOT131103088 |Instagram Embun Beauty House
Sabun al razi diperbuat daripada bahan semulajadi yg mampu merawat serta menyelesaikan masalah kulit korang!!marilah mencubanya bagi melihat hasilnya seawal 3 hari!..
Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52
Haaa.. Teman dah guna sabun Al-Razi ni.. antara salah satu produk yang terbaek pernah teman guna sebab ia menjadikan kulit muka teman bersih tanpa cela sewaktu menggunakannya.. Tapi biasalah kan.. bila kita menggunakan satu-satu produk tu, setelah sekian lama mulalah muka gatal nak tukar ke produk lain.. konon nak putih lagi.. last-last muka jadi mangsa percubaan.. kih3.. Sekarang muka tengah problem lak.. hemm.. nampaknya terpaksa beralih kepada Al-Razi semula la nampaknya.. huhuhu.. Ok lah.. kalau nak baca Review JUJUR teman tentang Sabun Al-Razi ni.. silalah klik link yang teman sertakan ni yea.. pasti korang terpaut nak membeli selepas baca ---> KLIK
Okeh.. Bagi yang nak wajah makin berseri-seri tu.. bolehlah cuba produk yang ni pulak.. BABIES_BLINK ( BabiesBlinkMutiara‬ ) namanya.. semakin mendapat tempat dikalangan awek-awek dan jelitawan dan gegurl semua yang mementingkan kecantikan wajah mereka.. haa.. korang takkan nak tengok aje..? kesannya seawal 7 hari.. mengikut kulit setiap orang jugak yea.. dalamnya terdapat 5 item iaitu Sabun‬, Toner‬, Krim Siang‬, dan Krim Malam dan Serum.
Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52
DIET CHOCO
Haa.. yang ni pulak produk untuk langsingkan badan.. haaa.. selalu kita dengar produk untuk melansingkan badan ni rasanya semua tak sedap kan.. pahit.. dan rasa herba.. betul tak? hoho.. tapi tidak untuk produk yang ni.. bagi penggemar Choco.. pastinya tiada masalah untuk memastikan badan lansing lepas ni .. hehehehe.. dengar citer, jaminan dalam masa 1 minggu 3-5kg akan hilang kata mereka yang pernah guna.. dan lagi satu nak gitau.. DIET CHOCO telah mendapat pengiktirafan produk selamat dan berkesan dari KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA KKM (ianya di klasifikasikan sebagai makanan tambahan bukan ubat)
Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House

atau whatsapp/call - 011-125 027 52

Haaa.. terbaek kan.. dah le sedap.. leh lansingkan badan lak tu.. sape tak mau ye tak? Cara nak makan pun senang yang amat sangattt.. hoho.. Baca bawah ni cara-cara nak makan.. 

> Kemam sahaja tanpa perlu bancuh / shake
> turun 3-5kg dalam masa seminggu sahaja

> menukarkan lemak kepada tenaga seharian,

> tidak menyebabkan perut memulas dan cirit birit

> mengurangkan selera makan tanpa rasa letih, lesu dan tak bermaya

> perut dah kempis, dah tak macam mengandung 5 bulan

> mencantikan dan melembabkan kulit dgn ada nya aloevera

> Harga MURAH dr jenama yg lain
> Rasa SEDAP mcm milo 3in1
> Produk slimming PERTAMA DIMALAYSIA menggunakan teknologi nano 
dan kaedah pengambilan secara kemam
> Tak perlu pantang makan @ minum apa pun...
> Ibu mengandung pun boleh memperbanyakkan susu...
> Tiada kesan sampingan


> 1MINGGU TURUN 5KG!

> KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 3 HARI SAJA!


Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

MIRACLE PERFECT BEAUTY
Haishh.. produk memutih dipasaran semakin berlambakan sekarang ni yea.. tapi.. kalau tak kena pada harga.. mau pengsan nak membeli stok bulan-bulan yea tak? TAPI.. haa.. ada TAPI nya tau.. jikalau produk yang kita beli tu berkesan dan selamat digunakan.. apalasalahnya kita melabur untuk kecantikan sendiri jugak kan? kan? kan? heeee.. ni dia Produk lain yang boleh didapati di Embun Beauty House.. Miracle Perfect Beauty .. yang berkesan untuk .... 
> Memutihkan kulit wajah dan badan dengan pantas dan kesan dapat dilihat seawal 24jam.

> 80% pencerahan ketara dalam masa seawal 1 minggu

> Melambatkan proses penuaan kulit yang antaranya sentiasa melembabkan kulit daripada menjadi kering serta dapat mengurangkan garis-garis halus pada kulit.

>  Memiliki kulit yang halus, anjal, gebu, cerah dan berseri

>  Memperbaiki tisu dan sel dalam badan di samping menggalakkan penghasilan sel baru.

>  Memulihkan hormon serta membekalkan elastin di bawah lapisan kulit agar kembali tegang.

>  Menangani masalah jerawat yang kronik serta dapat menghilangkan kesan parut pada wajah.
>  Menghilangkan jeragat degil kerana keturunan atau masalah kulit.
>  Mengecilkan liang roma kulit dan menghalang dari kulit berminyak.
>  Meningkatkan kestabilan dan ketahanan struktur protein.
>  Memejalkan tisu kulit serta dapat meratakan tona kulit yang tak sekata atau berbelak.
>  Menguatkan sistem imunisasi dalam badan serta menghilangkan masalah kulit yang rosak.
>  Melancarkan peredaran darah dan mencegah dari pembiakan sel pra kanser dan barah.
>  Mencegah masalah jantung ia juga baik untuk payudara serta punggung agar kembali montok dan tegang.
>  Membuang toksin di dalam badan disamping dapat mengurangkan kolesterol dan masalah sakit sendi.
>  Memudahkan proses penghadaman dan memberikan tenaga optimum pada badan.
>  Mencantik dan menguatkan kuku serta dapat mencegah masalah keguguran rambut yang teruk.
>  Menghilangkan kesan rekahan selulit dan mengatasi masalah rekahan tumit kaki.
>  Harga hanya RM 36 saje dan jauh lebih murah dari produk kecantikan kulit kat luar sana.
>  Pengambilan sangat mudah kerana berbentuk serbuk hanya tuang di dalam mulut dan kemam

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

Haaaaa.. selesai bab produk wajah .. sebenarnya ada lagi produk-produk yang Embun Beauty House jual.. tapi tak boleh nak cerita panjang-panjang sini.. nanti jenuh korang nak scroll kan.. apa-apa senang je direct terus ke Page Embun Beauty House.. kalau berkenan, leh tanya terus.. ye tak?? ehehehehe.. Ni nak citer bab Rempah rempah lak.. hehe..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52
Kali ni, kita masuk bab masakan lak yea.. Kategori paling mak-mak, makcik-makcik, pompuan-pompuan suka.. haa.. nin diaaaaaa.. Bermacam rempah ado.. leh tengok kat gambar tu yea.. Teman ada dapat sebungkus untuk try.. Rempah Tandoori.. tapi taktau la bila nak try nya.. nak kena shopping barang dapur dulu.. huhuhu.. Apa yang pasti.. dengan rempah tandoori ni.. korang gaul la dengan apa-apa sekalipun, samada Ayam, Udang, Kentang, Ikan Keli, apa-apa jelah yang tekak korang nak makan.. gerenti selera meletop-letop kalau korang guna rempah ni.. siyesss.. berdasarkan kepada komen-komen testimoni yang lain.. kalau teman punya testimoni.. tunggulah dah siap masak guna rempah ni nanti yeww.. hihihi..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52
Yang ni pun ada dijual gak di Embun Beauty House.. Rempah Ayam Oat.. pergh.. rangg guppp..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

Haaa.. selain tu ada juga dijual sambal pecal untuk penambah selera.. nyum2..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

Sambal Pecal Rangup Nurul.. sedap wooo.. tengok gambo atas tu..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52


hoho.. yang ni sodap makkk... alahai.. tetiba lak teringat kat mak di kampung.. mak teman suka ni tau.. dia panggil Kacang Sedap ni Kacang Botak.. hihihi.. entah celah mana yang kelihatan botaknya idak le teman tahiu.. kikiki.. tapi memang sedap wooo.. rangup krup krup je bila kunyah.. ehehehehe... haa.. kalau nak order untuk raya.. meh-meh.. boleh je pm Embun Beauty House..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52


Haaa.. nak share jugak untuk korang yang nak jadi Agen untuk Produk rempah ni ha.. boleh la pm Embun Beauty house yea.. terima kasih.. =)

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52
Tudia iklann.. heeeeee.. kembali kepada kisah produk yea.. Tulisan kat gambar diatas kelihatan gerun kot.. menunjukkan betapa gerun dan risaunya kita apabila menghadapi kelemumur dan rambut makin nipis.. kornag p[un sama kan.. kalau dah gatal-gatal kulit kepala pastinya kelemumur pun berkuping-kuping atas kepala tu kot.. ye tak? haa.. dont worry guys.. 

Teman tau apa penyelesaiannya.. haaa.. ni pun produk hangat gak dari dulu tau.. Marine Essence.. sebut je orang tahu dah kan..dan yang dalam gambar tu ialah..  Bamboo Salt Nourishing Syampu.. Syampu yang boeh mengurangkan/mengatasi masalah kelelumur dan kulit kepala gatal serta mengurangkan keguguran rambut.. 

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52
Haaa.. Nampak tak yang terlulis kat botol tu.. tu.. kat bawah tuu haaa.. dia tulis.. SOAP FREE, PARABEN FREE, SLES FREE, ANTIBACTERIAL, ANTI OXIDANT..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

Selain tu.. untuk kulit gatal-gatal dan berkudiss.. ada satu lagi produk yang berkesan untuk memulihkan kulit yang sensitif dan gatal-gatal.. untuk ekzema pun sesuai sangat kata cik Embun kita.. haa.. apa nama sabun tu? inilah dia  Sabun Marine Essence .. kebanyakan yang menggunakan Sabun ini mengatakan ia memang amat berkesan untuk kulit bermasalah.. aipp.. lupa nak gi tau.. Sabun Marine Essence ini juga dikenali dengan nama Sabun Ketiak .. hahaha.. maybe sebab kesan sabun ini yang mabeles boleh memutihkan bawah lengan (bahasa kurang manis celah ketiak) dengan berkesan.. huhu.. korang boleh beli ni.. baguss ni..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52

haa.. yang ni pulak.. Produk dari Garam Buluh gak.. juga brand dari Marine Essence.. Haa.. tengok tu testimoni tu kata apa.. mulut bau wangi tuuu.. hehehe.. nak beli? tungguu.. kasi tengok barang lain dulu.. meh-meh.. kita terjah lagi..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52
Selain tu.. Embun Beauty House juga ada menjual Tudung/Shawl dan bermacam-macam lagi.. sila cuci mata jap yea.. pastu leh la singgah Fanpage Embun Beauty House untuk lihat item-item lain yang da besttt.. 
Kain pasang pun ado.. leh belek-belek page Embun Beauty House sekarng! cepatt! haha..
Tudung Instant sape tak kenal?? haaa.. ada jugak dijual di Embun  Beauty House ni.. kan dah kata.. semua ado.. leh tengok kat page ye.. jomm!
Perghh.. lawa giler yang awek dalam gambo tu pakai kan.. 
Haaa.. tudung oren yang teman pakai tu pun Embun Beauty House ada jual.. apa lagi.. order le cepat!








Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call - 011-125 027 52


BACA JUGA Entri berkaitan Embun Beauty House, sila KLIK link dibawah :





Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

4 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New