Nuff

26 April 2015

Wahab's Restaurant | Cendolnya sedap!!

Semalam.. Disebabkan rezeki murah sangat.. Kami pun nak beri reward untuk diri sendiri.. Hubby pun kata Jom pekena Cendol dan Ais Kacang! 

Haha.. Bagi kami Memang ia reward buat diri kami sebab kami memang dah lama mencari ais kacang dan cendol.. Cuma asik tertangguh aje sebab busy dan tak jumpa Ais Kacang dan Cendol yang sedap..
Hubby pun ajak makan kat Wahab's Restaurant.. The Best Cendol in Town katanya..  so.. Teman setuju aje.. Hehehe.. 
Mula-mula tak tau nak makan apa.. Pastu tengok menu ada Mee Rebus.. Tetiba tekak rasa nak cuba.. So, malas  fikir-fikir dah.. Terus order Ais Kacang dan Mee Rebus.. Hubby lak order Cendol dan Mee Goreng.. 
Ok.. Ni Ais Kacang teman.. Hee..
Ni lak Cendol hubby.. Ada pulut tu yang ngancam tu.. Sedap.. Awat la tak order cendol tadi.. Huhuhu.. Tapi Ais Kacang dia pun sedap gak.. Hehehe.. 
Heee.. Teleng kepala sikit..  Ni semua jumlah ongkos yang dikeluarkan untuk makan semalam.. 

Sape sape yang belum pernah gi makan sini boleh la try singgah dan rasa sendiri menu yang ada kat sini yea.. 
Pinjam gambo blogger Nad jap.. Hee.. Tak sempat nak amik gambo kat sini sebab ramai sangat orang.. Segan lak nak snap snap.. 

Ni saja nak tunjuk yang special kat sini sebab ada nombor untuk setiap pelanggan yang order.. Senang dah mudah.. Tak perlu beratur.. Nampak je nombor korang naik.. Baru pi ambil makanan yang korang order tadi.. 


Restoran Wahab Cendol – The Best Cendol in Town
No. 43, Jalan Rampai Niaga 5, 
Rampai Business Park, 53300 Setapak, 
Kuala Lumpur.
Tel. no : 03-4143 5578 / 016-252 8005
Waktu operasi : 10 pagi – 12 malam
Kordinat : 3.199305, 101.728999

JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

6 ulasan:

  1. Okay in check list.. mai kl nanti nak terjah sini.. sedapnyaaaaa

    BalasPadam
  2. mmg sedap.... akak suke cendol yg ada dorian tuh... perkh mmg mabeles...

    BalasPadam
  3. dulu masa belajar selalu pergi wahab cendol situ. hehe. teringat la pulak nak lagi

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New