Nuff

28 April 2015

Jom Menang iPhone 6 & Wang Tunai di LetsMasak.com


Nak Menang iphone6 dan Wang Tunai tak? jom join! yang mana suka memasak tu.. haaa.. inilah laman masakan the best.. boleh share resepi korang kat sini.. bila dah share.. korang akan dapat point.. dan point itu boleh redeem tau.. apa-apa pun korang daftar aje dulu.. Kalau ada rezeki mana kita tau kan.. 

Contest ini dianjurkan oleh Lets Masak dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger!

Lupa lak.. sekarang ada contest sedang berlansung.. buat korang yang ada blog tu.. meh la join.. hadiahnya menarik sangat-sangat.. iaitu... sila besarkan mata korang yea...baca ni..

Hadiah
Tempat pertama: iPhone 6 Plus 64Gb
Tempat kedua: Wang tunai RM500
Tempat ketiga: Wang tunai RM400
Tempat keempat: Wang tunai RM300
Tempat kelima: Wang tunai RM200

Ho2.. yang teman Bold kan perkataan tu sebab teman memang pingin bebeno nak memiliki iPhone 6 Plus tu.. hahahaha.. bior la berangan aje.. korang pun kena berangan gak baru dapat apa yang korang nak kan?? tapiiii.. kalau berangan tapi tak usaha, sampai berjanggut pun korang takkan dapat.. ye tak? ehehehe.. So.. jom kita berusaha untuk dapatkan apa yang tersenarai kat atas tu yea.. 


Apa teman leh kata kat sini, kalau korang suka memasak, just share aje resepi korang kat Lets Masak ni.. automatik korang dapat point, dan sekiranya ada yang recook balik guna resepi korang, automatik jugak korang akan dapat point, kalau korang pulak nak recook masak guna resepi rakan lain.. pun dapat gak point..  kalau kongsi tips? punnn dapat point gak tau.. haaa.. yang paling best.. kalau korang letak gambar yang menarik dan cun di mata admin Lets Masak.. Korang akan dapat point jugak dan resepi korang akan di mark sebagai "Editors Choice" ..  
image dapat dari google
dan kalau korang Invite kawan-kawan untuk turut serta dengan korang dalam geng Lets Masak ni.. haaaa.. punnnnnn dapat point ye kawan-kawan.. pendek kata.. tak susah sebenarnya nak kumpul point.. haaa.. apa lagi.. jom kita join.. sambil join, sambil share resepi, tips dan macam-macam.. sambil berangan menang iphone6plus dan hadiah wang tunai yang lain.. ok apaaa.. haha!


Secara ringkas flow Contest ini :
1. Register
2. Review
3. Kekal Aktif
4. Menang & Buat Duit
mile emoticon
Langkah 1
Daftar dengan LetsMasak di Letsmasak Register
Langkah 2
Korang perlu mencapai sekurang-kurangnya 50% progress sebelum hantar review korang. Sila rujuk gambar di bawah:
Langkah 3
Menulis entri review tentang LetsMasak di blog korang Pengisian entri mestilah meliputi aspek-aspek berikut:
  • Menggunakan tajuk entri yang kreatif dan bersesuaian dengan pertandingan ini.
  • Entri tidak kurang daripada 300 patah perkataan.
  • Menceritakan tentang bagaimana LetsMasak dapat membantu orang ramai untuk berkongsi resipi dengan cara yang lebih menarik dan bagaimana juga LetsMasak Rewards System dapat membantu menjana pendapatan.
  • Meletakkan sekurang-kurangnya satu backlink (Referral Link) kepada LetsMasak.
  • Meletakkan sekurang-kurangnya satu backlink kepada rakan penganjur bersama bagi pertandingan ini iaitu Hai Blogger! dengan menggunakan url berikut: http://www.haiblogger.com
  • Menggunakan Banner Referral Link yang diberikan (rujuk di bawah sekali) supaya lebih menarik untuk dapatkan keahlian baru bagi LetsMasak.
  • Diakhir entry review anda, sertakan sekali bersama ayat:
    "Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"
Langkah 4
Ahli yang daftar di bawah korang perlu mencapai sekurang-kurangnya 20% untuk layak dikira sebagai referral. Lebih banyak ahli yang mendaftar di bawah korang, lebih tinggi peluang untuk menang. 
Referral Link ini boleh didapati di bawah sekali atau korang boleh dapatkan di Dashboard (http://letsmasak.com/user/dashboard) dan klik butang Info. Pastikan korang log masuk terlebih dahulu.
Langkah 5
Teruskan mengajak rakan-rakan korang untuk menjadi pengguna yang aktif di LetsMasak dengan berkongsi entri blog korang di laman-laman sosial, email dan sebagainya.

Refferal Link

Sila log masuk/daftar terlebih dahulu untuk dapatkan Referral Link anda

Hantar Review

Anda perlu log masuk/daftar terlebih dahulu sebelum dapat hantar Review anda.
Klik Banner Untuk Join!
Kongsi Resipi, Kumpul Points dan tebus Wang Tunai!! Mudah je kan nak dapat Wang Tunai!! 
Jom la join ramei-ramei.. 
letsmasak.com

"Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

6 ulasan:

  1. menarik nanti nk try la ...klu free

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  3. haiiiii^^ lama x dtg sni. dah join dah LM. best!

    BalasPadam
  4. goodluck..rasa nak join jugakk

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New