Nuff

03 April 2015

Flying Mio - Gadis Yang Sangat-Sangat Kreatif!

Ololoh.. comey giler kan Lion tuuu.. huhuhu.. kreatifnya jari jemari owner Channel Youtube yang dikenali Mio ni.. sangat-sangat menarik perhatian teman untuk melihat semua video yang di post oleh Mio.. 
Pada bahagian about Flying Mio ni teman ada terbaca tentang Channel Youtube Flying Mio difokuskan untuk publish dan share Tutorial berkenaan kraf yang dihasilkan oleh Mio.. jom baca.. 
Kata Mio, 
"My channel focuses on creating things that make me squeal with joy. It varies from cute drawings, nails, clay creations and sewing crafts. Since crafting is part of my way to enjoy my time off from my crazy work schedule, I wanted to share with you a few of my favorite things..! So get your hands dirty and get ready to create a smile in your life with me!"

Huhu. takmau cakap banyaklah.. bagi korang yang meminati kerjaseni halus camni.. yang memerlukan tahap kesabaran yang tinggi.. bolehlah tengok video-video dari Flying Mio ni.. 

Sangat-sangat cantik dan kemas hasil tangan Mio.. I like.. dan teman dah falling in Love tengok video gadis ini hari-hari.. hahaha.. bahaya ni.. nanti addict lak.. hihihihi.. apa-apa pun.. jom kita tengok video bawah ni dulu.. pastu korang nak subscribed ke.. klik ajelah situ yea.. OK.. enjoy the video.. 
DIY Lion Camera Plush Needle Felt
Germanya tengokkk.. Mio .. help meeee.. im inlove with Lion Camera Mini Plush ni.. adoii.. Korang dah tengok video nya kan? video lain pun.. kemas dan sangat cantik kan?? kreatif giler.. tangan pun lembut je boleh hasilkan kertangan yang so.. kemass! 
Nak tengok banyak Plush Needle atau Kraft lain dari hasil tangan Flying Mio? meh tengok kat Instagram Flying Mio.. sila KLIK SINI ---> FLYINGMIO INSTAGRAM
Nak tengok Tutorial kat Utube??
KLIK SINI-->Utube flyingmiomio
Personal Channel Youtube
KLIK SINI-->Mio Mango
Nak Add Friend untuk kenal lebih dekat?
KLIK SINI--> FB mio.mango
Nak Follow Tweeter si gadis kreatif dan awesome ni?
KLIK SINI---> FlyingMiomio Tweeter
Nak Follow G+ Gadis Comel ni..
KLIK SINI--> FlyingMio

Related Posts

7 ulasan:

  1. Makaihhh kreatif gileee.. arrghhhh jatuh hatiiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan Ainaa.. cantikk sangat.. adoiii.. giler tengok.. nak buat sendiri.. tak mampu.. tangan kerasss.. kah

      Padam
  2. wahhh comellllnyaaaa...tiba-tiba jadi macam suka pula nak layan dan nak tengok...

    BalasPadam
  3. kreatif sangat ni. tapi nani tak minat seni. suka tengok je :D

    BalasPadam
  4. mmg comei btl lion tuh... tp aduhla akak mmg tak reti seni2 halus nih... seni kaso reti lah itu pun ntah hapa2 kui2...
    tabik spring ngn org yg kretip2 nih

    BalasPadam
  5. Kreatifnya :-)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New