Nuff

29 April 2015

Bammboo Slimming Suit | Jom Langsingkan Badan!

Bammboo Slimming Suit | Tampil kurus dan yakin dengan Suit Slimming Bamboo. RM45 termasuk Post
Berminat ? Sila pm : Tengkubutang Miaw
Siapa cakap kalau nak menurunkan berat badan, perlu melabur banyak duit? Nak kena buat Rawatan Perlangsingan lah, nak kena Operate buang lemak lah.. tak perlu semua tu.. buat habiskan duit aje.. kecuali.. ADA ORANG SPONSOR kann.. hahahaha.. nak FREE aje yeaaa.. samalah kitewww.. taknak lah berhabis duit sangat untuk ke Pusat Rawatan Perlangsingan ke apa.. 
TAPI... Kalau tak pergi  buat rawatan apa-apa pun, kita boleh juga mencapai bentuk badan yang kita inginkan dengan cara kita sendiri.. haaa.. tau camne? hehe... dengan Bammboo Slimming Suit lah yang boleh bantu tubuh kita cantik dan ramping.... korang kena cuba ni.. sebab ada kawan teman pernah beli dulu, memang bentuk badan dia terbentuk dan segala lemak-lemak tak kelihatan bila pakai Bamboo Slimming Suit ni ha.. 
Berminat ? Sila pm : Tengkubutang Miaw
Bamboo Slimming Suit  ini diperbuat daripada kain yang sangat selesa untuk dipakai oleh setiap lapisan umur. Bamboo Slimming Suit ini dapat membakar lemak dan menjadikan tubuh kita kelihatan langsing. 

Berminat ? Sila pm : Tengkubutang Miaw

Harga?
Murah sahaja, RM45 termasuk post.. Murah kan? kalau kat luar orang jual RM50 keatas, itupun tak termasuk post.. ada yang harga RM85 pun ada.. so, terpulanglah kita nak pilih mana yang murah dan berbaloi.. ye tak?

Spesifikasi:
Material: Bamboo 88%, Spandex 12%
Dimensi kotak: 32 x 26 x 3.5 cm
Saiz: S-M, L-XL, XXL-XXXL
Ciri-ciri:
- Tanpa sebarang bentuk rangka seperti korset-korset lain.
- Sangat selesa dipakai dan tidak akan rasa sakit.
- Direka dalam satu set memudahkan pakai dengan sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.
- Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara.
- Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit.
- Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak.
- Boleh membetulkan postur badan anda.


JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

4 ulasan:

  1. Dah terlebih slim dh ni.. Hehe

    BalasPadam
  2. Owh.. bagus².. harga pun murah aje kan.. Sya pernah Tanya kwn dulu..sbb biasanya korset kan mahal

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New