Nuff

21 April 2015

Mana Satu paling OK?



Hemm.. tengah memilih header.. Mana satu paling OK....Actually memang nak tukar header.. tapi.. teman tetiba lak buntu fikiran lak nak buat keputusan tukar header baru ke tak..

Ada rasa nak cabut header Wreckit Ralph (Gambar Kartun Venelope dan Ralph) tu sebab macam dah tak sesuai dengan umur lak bila teman pakai header camtu kan.. 

tapi itulah.. teman dah sayang sangat plak header tu.. sebab ia seperti gambaran teman dan hubby miaw2.. nape tau? 

heee.. yelaaaa..... kan dia sentiasa ada ketika susah dan senang..memang teman buatkan header macam tu sebab teringatkan dia jugaklah bila time buka blog ni.. hehehehehe...

Opsss.. tak lupa juga nak citer.. header itu juga ada maksud lain.. untuk para blogger dan pengunjung blog teman ni tau.. Kisahnya.. berkaitan dengan tajuk Sharing My Ceritera tu..

Gambar itu juga teman gunakan sebagai bunga-bunga Simbolik yang menandakan teman suka berkongsi cerita dengan korang semua yang singgah membaca di Blog teman ini..

Haish.. melalut panjang pulak Tengkubutang ni yea.. back to main tajukk.. Korang rasa mana yang cantik yea? kalau yang atas tu korang sebut OREN.. kalau yang bawah tu korang sebut HITAM.. nak tengok mana paling banyak vote.. ecececeh.. vote la kunun.. heee..  tQ .. K byee..



Errrr.. ker Header sekarang dah lawo.. takyah tuko dah.. ye tak? ye tak? ye tak??? heee.. takpe takpe.. kalau kena pakai header alma pun takpe.. teman gunakan gambar atas ni untuk jadikan watermark gambo teman.. heee.. tq tq.. =P



JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

10 ulasan:

  1. kucing tu boleh comelkan lagi tak?

    BalasPadam
  2. mestilh yg oren..kata tema oren kn? hihi

    BalasPadam
  3. Ena suka second sebab jelas.. oren tu okay juga cuma kurang jelas.. kalau main shadow warna hitam lawa

    BalasPadam
  4. yang hitam is more gorgeous kak ! i choose black ! :D

    btw kak , i tagged you her for GA by kak scha : http://sweetsouryaya.blogspot.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

    BalasPadam
  5. Salam, wahh...sebab blog ni warna oren kan, so matching dgn yg first tu lah yg warna oren..haha

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2