Nuff

12 Mac 2015

Surprise Belated Birthday From Owner Afrena De Boutique!

Alhamdulillah.. bersyukur dapat kakak ipar dan abang ipar yang baik hati yang sudi buatkan surprise birthday buat teman kelmarin (9/10/201-Isnin).. tiba2 buka pintu rasa macam nak terkeluar air mata kome weh.. 
Muka bahagia kotttt.. hehehehehe..

Yelah.. tak sangka diorang nak buat surprise macam tu.. siap ada bearbear beso lak tu.. macam tau-tau je teman suka bearbear beso.. adeh.. masa tu happy taktau nak kata.. Ingatkan tahun ni tak sambut birthday la kan.. sebab dah lepas pun.. 

Lagipun tak sambut sebab dalam keadaan Butang yang tak sihat hari tu.. terpaksa lupakan semuanya.. janji Butang sihat sudahlah.. itu yang paling kami mahukan.. Alhamdulillah.. Butang dah semakin sihat.. dan dah start balik jadi taiko. buli Oyen yang lembut soft gitu.. adeh.. kesian Oyen..

Haaa.. nampak tak? beso kan bearbear tu.. huhuhu.. tambah lagi satu collection bearbear.. penuh katil teman.. huwahahaha.. 
opss lupa lak.. kalau korang nak mencari towel atau beg bola atau Tilam/kelambu baby.. leh aje gi kedai diorang iaitu Afrena De Boutique di Danau Kota (dekat dengan are Petronas tu..) buka dari hari Rabu hingga Ahad.. dari jam 10.00 malam hingga 4 pagi.. Isnin dan Selasa Off day diorang.. Kalau nak tengok gambar-gambar Tuala dan barangan lain diorang.. boleh klik link bawah ni yea.. 

AFRENA DE BOUTIQUE SEMAKIN DIKENALI
AFRENA DE BOUTIQUE MERIAH DENGAN TUALA
AFRENA DE BOUTIQUE DISERANG PEMINAT BOLA!
AFRENA DE BOUTIQUE - TOWEL CANTIK SERAP AIR



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

4 ulasan:

  1. BESAUNYE . HEHE .. HEPI BELATED BEDAY KAK

    BalasPadam
  2. Untungnya bila ada yang sayang... :)

    BalasPadam
  3. salam TB ..
    hepi besday .. tetiba jer entri besday ..
    moga panjang umo dan dimurahkan rezki ..
    wahh .. aby tertarik dgn deretan helmet kt belakang bear tu ..
    klu tau kt mana kedai blh singgah menjamu mata

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2