Nuff

28 Mac 2015

Pelbagai Jenis Tuala di Afrena de Boutique


Baru balik dari Uptown (Danau Kota), tadi gi jalan2 dan jenguk2 barang2 kat sana kot ada terbekenan nak beli.. tapi last-last tak beli apa-apa pun.. just pusing-pusing ajo.. cuci mata.. heee..

Pastu singgah kat tapak jualan Tuala yang sering di serbu orang ramai tu haaa.. mana lagi kalau tak Afrena De Boutique.. kan kat situ ada bermacam jenis tuala.. Dari semurah rm10 (biasa), rm20 / rm30 (tengah2) hingga ke rm40 (kualiti hotel).. 

Heee.. Dalam cuci mata tu.. Ternampak tuala jenis dalam gambar ni.. Aloh.. Terbekenan le pulokkk..korang suka tak? Mana nak cari?? 

Haaa.. Silalah ke Afrina De Boutique.. Dekat petronas danau kota.. Setentang aje dgn petronas tu.. Mesti jumpa punyaaa..kalau tak jumpa gop.. Hemm.. Nah alamatnya.. 

Afrena de boutique
Lot 7&243 Danau Kota Uptown, 
53300 Setapak,Kl 

Hubungi : 0162148720/0166308772


Haa.. pasni.. korang tak perlu pening-pening kepala nak mencari Tuala yang bermacam corak, nak tuala tema bola sepak?? adaaa.... Nak tuala tema Frozen?? Nak tuala tema Spongebob? Nak tuala MickyMouse? Nak tuala Wrestling?? Haaaaa.. semua adaaaaaaa.. 

Lagi??? Nak Tuala takde tema?? Nak Tuala jimat kos? adaaaaaa... Nak tuala berkualiti hotel? pun adaaaaa... Hehe.. Tapi Tuala macam kat atas tu.. memang cantik kannn.. lepas mandi, sarung je kat badan.. takyah susah2 nak lap.. nanti dia kering sendiri kan.. hihihi... (pemalasnya dia niiii)

Note : kat situ bukan saja ada Tuala.. kalau korang nak cari beg tema bolasepak tu.. pun ada jugak yea.. takyah pening2 nak cari kat mana dah.. situ pun ada.. lagi satu.. kelambu baby.. haaaaa.. pun ado yeoppp.. yong... silalah menjenguk yea.. dibuka setiap jam 10.00 malam hingga 3 pagi.. Isnin dan Selasa je diorang Off..

Kalau nak tempah banyak2 atau secara PUKAL pun boleh.. sila call terus bercakap dengan owner nya yea! tengok No. telefon dan Alamat tertera yang teman berikan tadi.. ..




Nak Baca Lagi Citer Bergambar? 
Klik Link bawah ni ye.. 










Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2