Nuff

28 Mac 2015

KLINIK VETERINAR MUEZA, SETAPAK | THANK YOU

Butang dah melepasi tempoh dua minggu yang doktor sarankan untuk pantau kesihatannya.. Malah kalau ikutkan Butang dah kembali sihat dan cergas macam dulu start hujung minggu pertama lagi.. Dia dah pandai gaduh balik.. Dia dah start belasah Oyen balik.. 

Masa sakit hari tu.. Ku sangkakan diorang dah berbaik.. Sebab elok je diorang.. Tak gomol pun.. Rupanya butang saja simpan geram Dia kat Oyen sebab masa tu Butang sakit.. Kalau lawan kang dia yang cedera parah.. Tu sebab time Oyen marah Butang, butang relek je.. Huhuhuhu.. Tahan sabo rupanya.. Bila dah sihat.. Haaa.. Dah Tiga-Empat kali gak bergomol sampai tercabut bulu depa ni.. Adoii lah.. 

Haa.. Dalam punya happy butang dah sembuh.. Rupanya teman terlupa nak citer pasal Klinik Mueza yang kami hantar Butang tu.. Terbaek klinik tu.. Dr pun bagus-bagus.. Tak sombong.. Haa.. Masa hantar Butang tu doktor yg incharge masa tu ialah Dr. Anis.. Kecik molek dan bersuara halus dr nya.. Sebab tu Butang macam tak melawan je dengan Dr Anis ni.. 

Beberapa hari tahan butang di wad klinik mueza.. Kami ada gak datang melawat butang setiap hari.. Semasa berada disana.. Butang makin bolat.. Bermakna dijaga rapi oleh pihak Mueza.. Manja giler butang bila kami datang melawat.. Apa-apa pun thanx buat Dr Anis dan team Klinik Mueza, Setapak.. kami berpuas hati dengan layanan dan cara rawatan u all.. thanx again!

Komen teman dan hubby miaw tentang Klinik Mueza :

1.) DR.Zulkifli ABD Ghani or Dr. Ahmad Razeen Zulkifi dan Doktor Anis.. Semua Doktornya Peramah.. Plus nampak penyayang dengan kucen-kucen.. Lembut je cara melayan kucen.. 

2.) Doktor bagi penerangan begitu terperinci dan sangat puas hati Bila apa yang kita nak tahu terjawap disana..

3.) Senang dan dekat dengan umah teman..

4.) Kos rawatan yang berpatutan..

5.) Ada sistem.. Giliran ikut Nombor daftar

haa.. nanti teman citer lak tentang Hospital Verterinar KL punya citer lak yea..  Hospital Veterinar Kuala Lumpur (HVKL)




Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

6 ulasan:

  1. oooo dah sihat2 tu dh pandai gaduh2 yerrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la.. Bila sakit je dia sopan santun.. Dah sihat jadi gangster plak dh.. Huhuhu

      Padam
  2. Butang bolat :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampak je bolat.. Bila dimandikan... Kuruih keding.. Heee

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2