Nuff

13 Mac 2015

HASRUL HASSAN SUMBER INSPIRASI BLOG TENGKUBUTANG

Entri berkaitan : SIFU HASRUL HASSAN |
Tiada Hadiah.. but Ucapan Terima kasih buat para Pengomen Gojes yang sudi singgah di blog Tengkubutang ni.. heee..

Sifu Hasrul Hassan Sumber Inspirasi Blog Tengkubutang
Opss.. lupa nak citer.. Salah seorang Blogger diatas ni adalah sumber Inspirasi teman tau dalam dunia blog ni..

Teman selalu skodeng blog beliau untuk curik-curik (eh bukan curik..tapi baca dan try buat sendiri kat blog), suka baca tips dan macam-macam yang beliau kongsikan tentang blog.. 

Terus terang teman katakan.. blog teman jadi macam sekarang ni pun adalah atas sebab teman selalu skodeng blog beliau.. 

haaaa.. sapekah dia?? dialah.. sape lagi.. yang gambo tengah lompat tinggi tu.. ehehehehe.. 

Sifu Hasrul Hassan la sape lagi.. Hoh? nape teman panggil dia sifu? sebab dia memang layak pun.. Banyak dah Tips yang dia kongsikan bersama untuk menjadikan blog kita semakin mantop dan blog berfungsi memberi pulangan sampingan buat kita walaupun tak keluar bekerja.. Haaa.. blogger pun boleh buat duit what? Beliau ajar kita berbisnes.. dan macam-macam info kita boleh dapat kat blog beliau..
(Jom Baca ni.. Bisnes Online Tanpa Modal ).. 


TQ sifu HH, teman memang berterima kasih dekat sifu HH kerana melalui Blog sifu teman belajo macam2.. dalam diam.. hahahaha.. Tolong jangan Claim apa-apa royalti atau imbuhan dari teman ye sifu HH! haha!

Ok.. nak citer tu je.. takmo citer panjang-panjang.. kang ada orang cop teman bodek ke langit lak.. jangan kata teman nak ngorat Sifu HH atau apa-apa jelah yea.. tak sukaaa.. tak baik tauu.. kita dah kawenn.. ada somi dah.. haha..

Tapi memang teman respek dan salute dengan kejayaan beliau.. hope nanti peluang beliau untuk meraih apa-apa award dalam dunia blogger tercapai.. Ikhlas dari hati ni ye sifu HH.. 

Note : jeles sifu HH dapat iklan Innity.. grrrrr...



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

7 ulasan:

  1. Assalamualaikum akak, wahh bestnya ada sumber inspirasi. hehehhee teruskan berblogging ~~~

    BalasPadam
  2. memang seronok berblog
    dapat banyak sumber inspirasi
    alhamdulillah :)

    BalasPadam
  3. salam jumaat bestnya dpt inspirasi drpd blogger terkenal moga terus maju jaya.

    BalasPadam
  4. Thanks dah follow my blog. Kak follow anda balik. Selamat berhujung minggu...

    BalasPadam
  5. Thanks dah follow my blog. Kak follow anda balik. Selamat berhujung minggu...

    BalasPadam
  6. Tak yah jeles iklan innity tu ... :) iklan lain lagi best ada .. huhu . terima kasih ye sebb beri penghargaan ini.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2