Nuff

29 Mac 2015

Evaros Skincare,Evaros Aloe Vera Aqua Gel

Produk terlaris dari Evaros Skincare,Evaros Aloe Vera Aqua Gel

Okeylah.. setelah beberapa lama ambil masa nak review produk ni, baru hari ni dapat review sepenuhnya.. hehe.. 

Seperti yang kita semua tahu, Aloe Vera adalah sejenis tumbuhan yang sangat elok untuk kecantikan kulit wajah dan juga penyembuh masalah kulit yang lain seperti kulit mengelupas, kekeringan dan kudis.. 

Kalau dulu, jenuh kita nak kena bermain dengan lendir pokok Aloe Vera yang boleh tahan jugak baunya kan.. tapi kini, jangan risau.. dengan adanya teknologi terkini, Aloe Vera yang dulu berbau ehem2.. kini terjual di pasaran dengan bauan yang wangiii sangat!

Taraaaaa.. inlah dia Produk terlaris dari Evaros Skincare,Evaros Aloe Vera Aqua Gel. Diperbuat daripada Aloe Vera dan ditambah dengan ekstrak teh hijau untuk menambahkan lagi keajaiban produk ini.

Evaros Aloe Vera Aqua Gel.(Lidah buaya) ni memang banyak kebaikan zat & khasiat untuk kulit yang 100% dipercayai sejak turun temurun .
6 In 1 MULTI-PURPOSE GEL
1. Mask / Masker
2. Lifting / Menegangkan
3. Sooting / Menyegarkan
4. Moisturising / Pelembab
5. Wound Healer / Pemyembuh Luka
6. Care For Problem Skin / Merawat Kulit Bermasalah Spt Jerawat & Jeragat..

Tested & used by many happy customers. Effect within a day. Wangi, cooling & tidak melekit. Safe for babies & sensitive skin especially cronic enzima. 
kini korang tidak perlu bersusah payah untuk memetik daun aloe vera setiap hari..dah kann..


Sekarang boleh la menggunakan ALOE VERA AQUA GEL.dengan tidak perlu risau kerana kualitinya terjamin dan mudah utk dibawa kemana2. dan 

ALOE VERA AQUA GEL ini juga boleh digunakan dari hujung rambut hingga hujung kaki..

Produk ini sememangnya wajib ada untuk setiap rumah.kerana seperti yang teman katakan tadi.. ia diperkaya dengan ekstrak GREEN TEA.. 

Persoalan tentang Aloe Vera : 

"Apa beza Aloe Vera Aqua Gel ni dgn Pokok lidah buaya biasa tu dik?"

"Takde beza sangat kak, cuma aloe vera aqua gel ni untuk memudahkan akak mendapatkan khasiat tanpa mengusung pasu ke sana ke mari"

"Tapi kalau akak kerat je satu daun boleh juga kan?"

"Khasiat aloe vera asli sangat tinggi tapi ia hanya dpt bertahan selama 6 jam selepas dipotong dari pokok dia kak, lagipun aloe vera aqua gel #evaros ni ditambah khasiat green tea, pewangi dan gel dia meresap tak melekit"

Jerawat sering menganggu tahap keyakinan seseorang. Semua orang mahukan kulit wajah yang cerah,licin, berseri dan anjal, 

Aloe Vera telah digunakan digunakan sejak zaman dahulu lagi untuk masalah kulit.

Kebaikan aloe vera untuk jerawat!
-mengandungi anti bakteria untuk melawan kuman
-mengandungi 70 jenis bahan mengandungi vitamin, enzim amino asid baik untuk tubuh badan.
-Aloe vera bagus untuk kulit berminyak
-Kini Aloe Vera boleh didapati dalam bentuk yang lebih mudah.
-Tidak perlu petik, tanam.
-Aloe Vera Aqua Gel 6 dlm 1 dilengkapi Green Tea untuk lebih kebaikan dan haruman.

P/s Gunakan sebagai Masker untuk setiap malam.  ( teman buat ni malam tadi sebab muka merah kena alahan makan gatal2.. taktau nak buat apa dah.. teringat kat Aqua Gel ni, teman sapu kat muka.. rasa sejukk aje.. bangun pagi muka dah tak merah macam malam tadi.. syukur.. Alhamdulillah.. 

Kelemumur? Korang ada masalah ini takkk? Kalau ada.. Teruskan membaca.

70% dari 100% wanita Malaysia mempunyai masalah ini kerana kadang-kadang rambut belum cukup kering sudah menyarung tudung ataupun tidur dalam keadaan rambut belum cukup kering.

Kesan kelemumur

1. Rambut cepat berminyak dan berbau meskipun baru 1 hari basuh.
2.Mudah gugur
3. Boleh menyebabkan kebotakan.

Aloe Vera 6 dlm 1 boleh membantu anda bukan saja di muka tapi dari hujung rambut smpai hujung kaki boleh pakai !


Cara-Cara nak menggunakan Aloe Vera 6 dlm 1.


1. Lepas dah shampu dan pakai perapi yang sesuai.( Pastikan bukan mengunakan perapi yang untuk rambut kering, akan menyebabkan kulit kepala cepat berminyak).


2. Lap kepala kering, kemudian sapukan Aloe Vera 6 dlm 1 keataskulit kepala. Dan biarkan dia bekerja ke dalam kulit kepala anda.(lakukan sebelum tido).


3. Besok pagi cuci seperti biasa.

Biar Gambar Bercerita.. Jom nengok!

Baca sampai habis yea.. hehehe
Darla Charms dan produk Everos SkinCare





Sharifah Shahora, Duta Evaros Skincare
antara produk lain keluaran Evaros Skincare
Rangkaian Produk Evaros Skincare
Pernah masuk paper tahun 2011, wah.. 
dah lama rupanya produk ni!!
didatangkan dengan bentuk tiub juga..

Salah satu produk Evaros Skincare yang lain,Evaros Aqua Aloe Vera Soap. Cuci muka boleh,cuci badan pon boleh eh semua boleh lah senang cerita. Gunakan bersama Evaros Aloe Vera Aqua Gel, pasti berkesan dan kulit nampak lebih ummppph!

Rangkaian Produk Evaros Skincare
Testimoni : Dia ni ada banyak parut jerawat,jeragat dan tona kulit tak sekata. Lepas guna Evaros Skincare selama 3 bulan, dah boleh nampak kesan dia. Parut makin pudar,jeragat makin hilang dan tona kulit makin sekata. Kulit muka makin halus. (Credit picture to @Atiqah Rahim)

Dia dah guna,awak bila lagi? #Evaros
Untuk dapatkan kesan yang lebih cepat,gunakan Evaros Aloe Vera Aqua Soap sebagai cleanser dan kemudian sapukan Aloe Vera Aqua Gel sebagai pelembap muka. 

Gunakan setiap pagi dan malam secara konsisten,jangan malas-malas tau! Dalam masa sebulan,jerawat kronik surut dan kurang parut. Kulit pon makin gebu. 

Soap hanya RM 25.00 dan Gel berharga RM 49.00. Murah kan? #Evaros

Ada Sijil Halal lagi tu.. So, jangan ragu-ragu yea..


"Eh okay ke Evaros Skincare ni? Nama tak pernah dengar pon!"


Korang jangan risau yea, Evaros Skincare adalah produk tempatan keluaran bumiputera,yang telah mendapat sijil Halal and KKM certified. Manufactured here in Malaysia,diedarkan oleh exclusive distributor MZH Marketing Sdn Bhd untuk seluruh Malaysia. MZH Marketing juga mengalu-alukan sesiapa yang nak jadi stokist/agen boleh email mzh.niaga@gmail.com .

Another testimoni. Abang ni muka dia berjerawat,berparut dan berkawah. Guna baru sebulan,parut makin nipis. Jerawat dah kurang. Lubang pon da makin nipis. Dia guna Evaros Aloevera Soap sebagai pencuci muka,lepas tu pakai Evaros Aloe Vera Gel sebagai pelembap muka. Thank you pengedar @atiqahrahim sebab share testimoni pengguna dia. 

Keyword: guna secara konsisten baru nampak kesannya. 


So,yang lain bila mau angkat #Evaros Skincare ni?

Harga Biasa RM49 yea.. 
Darla Charms bersama produk Evaros Skincare
Ni masa promosi hari tu..
aishh.. kalau le dapat 3 barang ni.. bahagia hidop.. ha2..
Evaros Skincare terbaekkk!
Ada pengguna#evaros guna Aloe Vera Aqua Gel ni dengan cara sejukkan dalam peti sejuk sebelum guna. Teman pun buat gak lah.. memang lagi-lagi best sejuknya wehh.. Peh! Tak sangka rasa lagi ohsem pakai bila dah sejuk. Tak percaya? Haaa cepat simpan gel dalam peti sejuk cepat! Kejap lagi sebelum tido keluarkan dan sapu. Ni bukan cobaan ni,ini seriussss.
baunya yang wangi.. sampai teman rasa nak seduttt je aloe vera tu masuk hidung.. ha2.. punya wanginya dia.. pastu gel dia rasa nak makan pun yea.. adoiii.. apa nak jadi teman ni kan.. hihihi

Teman puas hati pakai Evaros Aloe Vera Aqua Gel ni, sebab pakai malam tadi je, muka yang merah dah jadi normal balik.. Alhamdulillah.. kena konsisten pakai hari-hari ni.. baru baik speenuhnya muka gua ni.. hehehehehe.. kepad asesiapa yang belum mencuba.. cubalah beli dan rasai sendiri kesejukan, kenyamanan apabila memakai Evaros Aloe Vera Aqua Gel.. perghh.. tengah menaip ni pun leh terbau2 bau yang wangi dari Evaros Aloe Vera Aqua Gel!

Okeylah.. buat sesiapa yang berminat nak membeli Produk Evaros Skincare ni.. silalah hubungi pengedar-pengedar Evaros Skincare ni melalui pengedar-pengedar yang sah tertera dibawah ni yea.. 

Jangan lupa singgah, LIKE dan FOLLOW Fanpage dan Instagram :


LIKE        --> Fanpage Evaros Skincare 




#eavaros #evarosskincare #evarosaloeveraaquagel


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 







Related Posts

29 ulasan:

  1. Balasan
    1. Memang bagus pun produk ni anum.. Cubalah.. Sejukkk je muka bila pakai ni

      Padam
  2. Balasan
    1. Yup.. Produk ni dah terbukti berkesan.. Dah masuk paper n tv dah pun.. Heeee.. Teman sendiri pakai besttt

      Padam
  3. Balasan
    1. Memang banyak kelebihan.. Yg penting leh kecutkan jerawat

      Padam
  4. riview yang baik... penuh info... di rumah saya memang banyak tanah pokok ni... memang seribu guna pokok ni dan banyak khasiatnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oyeke.. Kat kg teman pun banyak gak pokok ni.. Tapi jarang guna sebab bau lendir dia tu.. Tapi bila tau khasiatnya teman rasa rugi x tanam kat umah teman ni.. Haha

      Padam
  5. seriously, nampak perubahan ketara kat semua testimoni. terbaiklah!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha a.. Memang nampak kesan.. Teman sendiri guna gak

      Padam
  6. Masih x dpt bc.. tp ada la dpt sikit,gambar and tajuk...:-)

    BalasPadam
  7. As slm, confuse kejab, tarikh entry 6Feb2015. MMD salah tarikh ke hari ni? Tengok comment since Jan 2015...Jabbb, nak tengok calendar jab...hahahaha, Sis...ni review under Advertorial.MY job ke? Ok tak join?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Entri ni dah lama buat tapi teman sengaja jadikan sticky post sampai 6 febuari hari tu sebab nk promote.. Yang ni bkn under advertorial..

      Padam
  8. hai tengkubutang!! :D kita dtg berkenalan :D dah follow yer :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai siti aisya.. Tq sudi singgah bloh ni yea.. Love u.. Hehehe

      Padam
  9. Nice review..memang aloe vera ni banyak khasiatnya kan...mudah bila dah diprodukkan sebegini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.. Mmg khasiatnya tak terkir byk nya.. Dan bila dah jadi produk mcm ni.. Senang sangat dan bau pun sedap.. Rasa sejuk dan nyaman bila sapu kat muka atau tmpt tmpt bermasalah

      Padam
  10. Tudia lengkap review.. mau kasi berapa bintang ya, kikiki..
    nanti ada rezeki iha nak cuba jugaklah.. banyak kelebihannya kan.. thanks for sharing ye, hee..

    jawapan kepada soalan bulan lepas:
    iha ingat je akak walaupun dah lama iha tak aktif blog.. buktinya iha siap simpan lagi gambo akak kat dalam paper tau.. dirimu inspirasiku giteww :D

    BalasPadam
  11. Salam singgah, jemput segmen: novel diagnosis, header, topup, vector art, tudung untuk dimenangi.. http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html?m=1

    BalasPadam


  12. SALAM DAN HI , ANDA BERADA DI SENARAI TAGGING SAYA UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' JEMPUT SERTAI DAN MENANGI HADIAH LUMAYAN INI . ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    BalasPadam
  13. saya suka aloe vera dan selalu jadi kan aloe vera sebagai pelembab muka,kulit muka jadi halus,mulus dan licin berseri
    :-)

    BalasPadam
  14. insyaallah nti nk cuba jgk..cuma tgu kulit btl2 elok nti..

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New