Nuff

16 Mac 2015

CONNECT TM WIFI GUNA LOGIN ID UNIFI | TM NET

Ok.. mula-mula, pastikan korang ada akaun TM Net ya! dan WAJIB ada apply Streamyx atau Unifi sudah semestinya ok! Bila register Unifi, secara automatik korang memang akan dapat 1 ID.. haaa.. ID ni boleh digunakan untuk korang connect internet guna TM Wifi (dimana sahaja yang senang dapat liputan la yea.. tak semua tempat hado.. hu2)..

Tapi.. nak connect TM Wifi tu.. korang kena daftar/login dulu.. caranya ialah, gi website TM Net (klik), pastu First screen, login, then register device dengan email address untuk activation..

Lepas register device, so dah boleh guna dah... ini halalan Toyyiban punya tau.. bukan curik line wifi orang okeh.. hehehehe.. 
Haa.. lepas korang login tu.. mula-mula screen akan keluar macam dalam gambo atas tu.. Authentication in Progress... hee.. TM Net tengah baca la tu kot.. 

Kalau nak mudah akan datang setting la auto connected.. senang sikit bila ada je line TM Wifi, akan terus connect je takyah nak login login dah.. tapi teman udah lupa cara nak set auto connect tu.. carilah sendiri ye.. huwahahahah.. 
Haaa.. lepas keluar macam kat atas ni.. Success!! maka bolehlah start melayari internet yeee.. hehehehehe.. harap ia bermanfaat.. 

Klik SINI untuk Daftar/Login dan start guna TM Wifi dengan ID Unifi korang.. diingatkan lagi sekali.. perlu ada akaun Unifi/Streamyx dari TM Net yea.. Pastu ingat ye.. kalau tak keluar screen macam kat bawah ni.. takyah le nak try connect internet ye.. sebab takde liputan le maksudnya tu.. ehehe.. ehehehehe.. 


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

4 ulasan:

  1. sy pakai juga..best, laju pulak tu.layan oooo kalau tgk movie n main game hehehe

    BalasPadam
  2. klau ada stremix je pun boleh ke?

    BalasPadam
  3. unifi ID tu yg mana ea? password unifi kita ke?

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New