Nuff

06 Mac 2015

GADGET UNTUK ADIK, OYEN & BUTANG

GADGET UNTUK ADIK, OYEN & BUTANG

Wah.. kucen pun ada Gadget gak eh.. hohoho.. jangan tersilap.. Gadget untuk kucen tu bukan canggih mana pun.. inilah dia gadgetnya..

Gadget-Gadget ini dibeli pada bulan Disember 2014 kalau tak silap.. Masa mula-mula beli tu semua pakat jakun.. benda baru le katakan.. tapi.. bila dah lama.. sape pun taknak dok dalam bakul ni.. 

Mujur lah akhirnya Oyen sekor je mau.. kira tak le rasa ralat sangat bila barang yang kami beli tak digunakan, kannn.. 

Oklah.. bakul Merah dan belang-belang coklat tu kami beli kat kedai haiwan (barangan kucen/anjing/hotel kucen) Petology yang terletak di tepi jalan aje.. kat Setapak.. 
 Harga bakul merah ni, RM45 .. tengok tu.. 
Adik sampai kena paksa


 Pastu mula selesa sikit.. 
lepas kami letak Cat Nip tu..


 Ni masa dia tengah suka, sekarang niii... 
huh.. taknak dah..


 Haaa.. Oyen ni baguih.. 
dia suka guna dua-dua bakul


 muat-muat lak tu.. 
walaupun gomokk..


 Butang? haha.. 
Butang pun macam adik gak.. kejap je ..


Ni tengok muka terpaksa.. 
teman yang letak dia dalam tu..


hoo.. lupa lak.. ni lagi satu Gadget si bulus2 teman ni.. 
Kucen Oren ngiau ngiau

Yang ni beli kat IKEA hari tu.. Tikus mondok.. hahahaha...
 tapi tersilap pilih kaler le pulok

Ada ke kaler coklat.. sepatutnya pilihlah kaler kelabu kan.. 
putih ke.,. aiyoo.. patutla depa tak suka

Yang ni gadget yang dibeli hair sebelum gi IKEA tu.. kengkonon nak bawak depa berjalan la kan.. tapi.. bila pakaikan je tali tu, belum sampai beberapa tapak, udah tumbanggg.. depa takmau jalannn.. aishhh... rugi la depa.. teman dah offer nak bawak jengjalan.. depa lak taknak.. rugi.. rugi..

Comey kan cat dan tikus mondok ni..

Adik yang suka main dua-dua gadget ni.. 
yang lain tu kureng sikit.. tengok aje..

ni saja bagi dia main.. 
bukan ikat kuat2 tu yea..

tengok.. adik memang suka 
main tikus mondok ni

huhuhu.. tak rugi beli.. tapi.. 
sekarang ni jadi bantal tido butang lak.. kui2

ish.. bulu berteraboq... 

he2.. nak share dengan korang.. 
Oyen je sampai sekarang pakai menda ni..

suka tengok dia tido dalam tu..

ENTRI BERKAITAN :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

6 ulasan:

  1. seronoknya dapat gadget2 tu kan..lama² diorang biasalah tu TB

    BalasPadam
  2. singgah follow dan tengok budak2 comel tu untuk nya depa ni

    BalasPadam
  3. knock2 singgah jenguk sini..first time singgah nih..hihi..oww butang tu nama kucing awk ekk..comeyyyyy..anyway thanks sudi singgah teratak kecik Sha ^_^ done follow sini..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New