Nuff

25 Mac 2015

KEMPEN BSN KUCING HAPPY! HAHA COMEL!!

Hihihi.. memang kalau bab-bab kucen ni.. teman sukaaa sangat2.. hihihi.. sebab.. comel giler depa nih.. hihihi.. nak pulak boleh bercakap.. kih3.. tengok dalam gambar diatas ni.. comel kannnn.. 

haaa.. buat korang yang belum tau lagi.. sekarang ni team Bank Simpanan Nasional telah menubuhkan sebuah Jabatan baru dan melantik seorang Pengarah yang... comel. 

Memperkenalkan, Kucing Happy! korang hanya perlu beritahu Kucing Happy bagaimana dia boleh membuatkan korang happy, dan dia akan respon kepada permintaan korang dalam video seterusnya.
korang boleh buat permintaan ‪#‎KucingHappy‬ dalam ruang komen di Facebook BSN nanti.. hehehe

Haha.. tak percaya ke teman cakap kucen ni comeyy?? kalau tak caya.. cuba tengok Video kat atas ni.. mesti korang nak senyum sorang-sorang punya bila tengok video ni.. nak tengok lebih lagi? 
Haaa.. ni Video pertama.. Kucing Happy meng-happy-kan 10 orang yang bertuah yang hantar wish diorang di FB/Instagram/Twitter/ dengan Hashtag KucingHappy (@#KucingHappy
Respons korang semua akan dimasukkan ke dalam mangkuk ini. Nantikan videonya esok di mana kucing happy akan menjawab wish korang. Jom tengok siapa yang kena!
 hantarkan lagi wish anda di Facebook, Twitter dan Instagram, atau layari www.bsn40tahun.com.my.
Hemmm.. patutlah BSN ligat buat survey sebelum ni.. ruap-rupanya.. diorang nak buat segmen macam ni.. hehehehe.. boleh menghepi kan diri tengok Video #KucingHappy ni menunaikan hasrat orang.. hihihi.. walaupun hanya gurauan.. tetapi atleast hilang stress tengok video ni..TAPI BILA BACA YANG NI MACAM REAL JE.. KLIK hemmm...  

hihihihi.. So.. kalau korang pun nak join, dan tengok apa pula kata KucingHappy tentang wish korang tu.. haaa.. 


Hantarkan Impian korang di ---> BSN 40 Years

Page Facebook BSN ---> BANK SIMPANAN NASIONAL


Untuk dapatkan happy setiap hari, 


layari www.bsn40tahun.com.my‪#‎bsn40tahun‬ #JomHappy 


*Tertakluk pada terma dan syarat



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

6 ulasan:

  1. gile lah .. baru tau ... nk #kucinghappy jugak la .. keh keh

    BalasPadam
  2. wahhh comelnyaaaa... #kucinghappy

    BalasPadam
  3. Alolololo comelnyaaa meow meow tuuuu... Dia happy ena pun happy jugakkk ehhh heheheh #kucinghappy

    BalasPadam
  4. Macam seronok je tengok kucing happy tu kan

    BalasPadam
  5. happy gila

    http://kucenmaster.blogspot.com/2015/04/cara-bagi-kucing-makan-di-kedai-makan.html

    BalasPadam
  6. ooo.. inilah maksudnya. before ni dok tengok org pakat hashtag kucing happy tp xtau menatang apa tu..hehe. thanks for d sharing.
    salam kenal dari saya zinziemeewah

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New