Nuff

10 Mac 2015

Pemilik Zazazehra.com Yang Comel Loteh

Haaaaa.. ni teman punya entri yang paling teman nak publish sangat-sangat.. tapi asyik takde masa je nak menaip.. walaupun kadang teman up satu entri tiap-tiap hari.. tapi entri untuk budak comel ni tak pulak teman nak up.. tau pasaipa?? 

huhu.. pasaiii.. teman kalau boleh.. nak buat entri ni dengan tenang hati.. happy dan ikhlas.. kalau tengah busy dan kelam kabut.. nak menaip entri kang tak sampai lak mesej yang nak teman sampaikan.. ye dokk?? hehehe.. 

Entri ni special sangat buat Zaza Iman yang kini menjadi seorang teman Blogger teman yang paling rapat.. 

Opsss.. kalau rapat pun.. jangan ada jejaka minta teman kenenkan pulak yea.. 

sebab teman tak biasa nak kenen2 kan orang.. kalau berminat dan jatuh hati dengan si gadis manis bertudung hijau seperti dalam gambar atas ni, silalah contact beliau di FB Zaza Iman tu yea.. 

haha.. kalau nak berkawan apasalahnya kann.. 

Lupa lak nak citer.. teman dan Zaza kenal masa bila yea? tak ingat bila.. huhuhu.. baru lagi rasanya.. TETAPI terasa macam dah lama kenal lak.. Kemesraan kami dah macam adik beradik lak.. hehehehe.. 

Yang paling teman sangat terharu ialah tatkala teman tak sambut birthday tahun ni (sebab Butang Masuk Wad).. Zaza pulak buat surprise post Hadiah ke teman.. uikkks.. pelik gak masa tu.. nape terima banyak bungkusan Poslaju satu hari hari tu.. sepatunya 2 bungkus aje.. tengok2 ada 3 bungkus.. dan bungkusan yang satu tu ada tulis nama Zazazehra.. 

Oiiiii.. awat lak ada bungkusan dari zaza lak nik? dia tak cakap pun nak post apa2.. sekali bila buka.. waaaaaaaaa.. blouse kaler oren tuu.. wah wah wah budak zaza niii.. pandai dia pilih.. corak kesukaan teman tu.. kaler pun memang kesukaan teman.. bijak.. bijakk.. lupa lak.. 

heee.. teman ada dapat mugs comel dari Zaza gak dulu.. adoii.. terima kasih yea zaza.. sayammm zaza ketat ketat.. heeee.. nak tengok tak gambo hadiah dari Zaza? heee.. tu ada kat bawah ni.. 


Cantik kan? I likeeee.. Zaza kata leh pakai masa tido atau pakai jalan2.. tapi kena pakai jaket atau sweater.. hee.. cunnn.. tQ Zaza..
Ni gambo masa dalam bungkus lagi.. ehehehehe..
Surprise yang memang surprise.. tq tq Zaza!

Opss.. lupa lak.. korang nak kenal kenal dengan Zaza tak? Haa.. nak citer gak sikit tentang Zaza dan bisnesnya.. mungkin ada yang tak mengenali zaza lagi ataupun kenal zaza tapi tak tahu perkembangan zaza terkini.. haaaaa.. meh teman citer sikit Zaza dan bisnes nya..

Haaaa.. Zaza sebenarnya aktif dalam bisnes printing, Company Zaza iaitu Zazazehra buat masa sekarang ada membuat percetakan seperti kad bisnes, cetak mug, button badge, cushion, keychain, jam cetak, fridget magnet...  dan akan datang insyaallah..mungkin nanti akan cuba perbanyakkan item seperti flyer, banting, banner, dan lain-lain lagi.. 

Disamping itu Zaza juga menjual Shawl, produk, dan macam-macam lagi.. So.. kalau nak tahu lebih lanjut.. bolehlah singgah dan jenguk Blog Gadis comel ni .. Klik Link bawah ni yea..
Blog

Instagram
zazazehraa

Facebook

Page FB
Zaza Zehra


Buat Zaza.. tq jadi sahabat teman.. walau perkenalan sangat-sangat setahun jagung.. namun banyak dah teman pot-pet.. pot-pet membebel sampai naik nanah telinga Zaza kan... hahaha.. jangan simpan dalam hati tau kalau ada teguran yang buat zaza fenin.. simpan dalam saku elok2 ok.. hehehehe


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

5 ulasan:

  1. ZAZA MMG COMEI .. KAK BUTANG PUN COMEI .. BESHKAN BILA DPT KENAL RAPAT2 DGN BLOGGER .. HEHE

    BalasPadam
  2. Auuchhhh comelnyaaaa baju tu. Zaza memang comel dan baik orang nya

    BalasPadam
  3. a ah dia mmg comel...tergoda U ehe ;p

    BalasPadam
  4. comel comel comel...memang comel...

    BalasPadam
  5. ehhh..macam kenal je budak niiii.... =)
    maceh3... segan pulak i tetiba..hihihih ;p

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2