Nuff

07 Mac 2015

DAILY WORKOUT | WORKOUT BY DAY (Monday to Saturday)




hO2.. Semalam teman dah nak start diet Atkins, pastu nyaris-nyaris nak ambil makanan yang tinggi karbo.. hihihi.. ni gara-gara malas baca Fail Fasa 1 dan 2 Diet Atkins la.. apa lagi.. hehehehe.. 

Tapi takpe.. tak sangka pulak bila bertanya di Group Kelab Diet Atkins (Malaysia).. ramai giler yang baik hati sudi beri tunjuk ajar.. Alhamdulillah.. tq semua..  

haaa.. ada antara korang yang join Diet Atkins ni tak? heee.. kalau berjaya kurus sila share dengan teman yea.. teman perlukan Mentol.. eh Mentor.. heee.. nak bagi badan kembali kurus macam dulu.. sekarang udah berisi/debab.. 

hahaha.. tak lalu balik kampung dijadikan bahan lak depa mengusik.. hihihi.. tak marah.. tapi aloooo.. teman taknak gemukkssss..

Tapi bagi teman, selain Diet yang betul.. kita jugak perlulah mengamalkan senaman, kasi bakar lemak2 jahat tu.. pastu seiring dengan diet yang disiplin, kita boleh kurus seperti yang kita mahukan..

Haaa.. takmau celoteh panjang.. moh tengok cara senaman/workout by day ni ha.. hari-hari set untuk sihatkan tubuh badan dengan workout ni yea.. Tq Watie Hadzhar yang sediakan/share gambo gambo ni..









Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

1 ulasan:

  1. wah!!!!! susahnya nk kurangkn berat...huhu... all d best to u n mee too!!!!

    zinziemeewah

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New