Nuff

04 Mei 2014

MENYAMBUT TETAMU SPECIAL DARI IPOH N KLANG

30 April 2014 --> 1 Mei 2014 (umah adik)
02 May 2014 --> 03 May 2014 (umah kami)

Hari Khamis malam sampai Sabtu kami bz sesaja, tapi hati rasa berbunga2 bila adik2 dari ipoh datang menjenguk kami di kedai dan siap bermalam di rumah kami.. aduhh.. hepinya dapat jumpa diorang.. dapat jumpa anak2 sedara yg ramai yg macam2 perangai.. sooo cuteee.. ha3.. rindu sgt dengan diorang.. memang nak sangat moment macam tu selalu.. hu3.. 

Haaa.. gambo atas tu adalah menu kami Jumaat malam Sabtu tu.. adik bongsu teman bersama isterinya datang bertandang ke rumah teman, dan satu keluarga lagi ialah adik perempuan teman yang kebetulan amik cuti gak hari tersebut, maka teman n hubby buat makan2 sikit untuk diorang.. ajak mai umah walaupun umah tak lea beso mana.. heee.. 

tapi Alhamdulillah.. kami happy.. sebab rindu punya pasal kan..  So, siang kami makan Ayam Penyet, malam lak kami bedal lea Chicken Grill hasil tangan my luvely hubby miaw2.. ha3.. Alhamdulillah.. rasa bahagia tengok diorang makan.. teman pun makan sekali.. aishhh.. abes diet teman.. wakakaka.. pasni kena diet balik nih.. 

Related Posts

4 ulasan:

  1. wow, nampak sedapppppppppppp je ayam tu!

    BalasPadam
  2. waahhh sy kalau org jamu mcm ni hari2 mau hari2 saya jadi tetamu kat umah ehehe

    BalasPadam
  3. happy tak terkata kan kak bila adik2 beradik kumpul beramai2..:)

    BalasPadam
  4. fuhhhhh.. telan air liuq tgk..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2