Nuff

21 Mei 2014

Related Posts

12 ulasan:

  1. Kena amalkan ni.. Insyaallah

    BalasPadam
  2. Pengkongsian yang berilmu..... :D

    BalasPadam
  3. terima kasih berkongsi...kena amalkan ni...

    BalasPadam
  4. terima kasih share...sbl ni akk amalkan alfatihah je lepas solat fardhu...

    BalasPadam
  5. Membaca ini juga bukan utk cerdik dan pandai tetapi moga anak dilembutkan hati dan berakhlak baik.. Amalkan selalu... betul ni..

    BalasPadam
  6. tq for da info dear...

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah.. Good info..thanks for sharing :D

    BalasPadam
  8. Info yang sangat berguna . terima kasih share dan jemput singgah dan follow blog kita
    http://www.kacamataview.com/

    BalasPadam
  9. tade anak lagi XDD ahahahaha

    anyway nice sharing ^___^

    lupa plak dulu Misaki ada pernah baca pasal cara nak bagi anak degil dengar cakap..
    camana ye.. kalau tak silap buku tuh cakap masa anak kita tdur.. gi dekat dia.. ltak ibu jari kita dekat lelangit dia pastu selawat kowt? lupa dah ahaha XDD (baca time kecik) sbb mengharap ibu buat cemtu dekat Misaki ahahaha XDD

    cer search dekat Google ada tak :D

    BalasPadam
  10. nak anak cerdik kena istiqamah ni baca kat dorang..good sharing!tq

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2