Nuff

09 Mei 2014

UCAPAN SELAMAT HARI IBU - BUAT EMAK TERSAYANG

Me n My Lovely Emak... =P
TEMAN MASUK CONTEST, 
NAK MINTAK KORANG YANG BAIK HATI UNTUK TOLONG 
KLIK LIKE KAT SINI--->EMAK SAYANG
Kata2 buat emak untuk contest gambar diatas.. 
Kita Selalu bergaduh manja, kita selalu tak sependapat, kita selalu berkecil hati antara satu sama lain, kita selalu rasa tak puas hati, namun.. apabila kita berjauhan.. kita berasa rindu yang teramat sangat, kita berasa ingin bergaduh manja seperti dulu, kadang ingin juga berdebat pendapat, Bila kita berjauhan..hanya dapat mendengar suara sahaja di corong telefon,Percayalah wahai emak, walau kita jauh.. tapi emak tetap di hati kita.. selama-lama-lama-lamanya.. Sayangggg emakk.. heheheheh.. =)

Selamat Hari Ibu buat emak dan semua ibu2 dan bakal ibu... terima kasih  kerana bersusah payah membesarkan anak2 hingga menjadi seorang insan yang berjaya.. #PallasMalaysia
( 11 Mei 2014 )
Buat Emak yang berada di Ipoh, walaupun mak takde blog.. walaupun mak tak reti pun nak buka komputer apatah lagi blog, teman nak ucapkan Selamat hari Ibu buat emak disana, teman sayang sangat2 kat emak, bila dah berjauhan ni terasa rindu sangat2 kat mak, rindu bergaduh manja.. rindu cakap kuat2.. rindu main kucen sama2.. rindu gi shopping sama2.. rindu kena marah dengan emak, rindu 
 
 
buat yang sudi LIKE gambar teman dan Emak teman diatas, teman nak ucapkan Tq semua.. =) .. Selamat hari ibu yea.. buat ibu2 korang semua, dan buat korang yang telah menjadi ibu, tahniah kerana berjaya mengulangi sejarah ibu kita menjaga kita sedari kecil hingga kita dewasa.. Alhamdulillah, bersyukur.. tanpa ibu siapalah kita.. mendidik kita menjadi seorang ibu yang sempurna seperti mereka.. Selamat Hari Ibu... to my emak, i love u so much!

Related Posts

4 ulasan:

  1. done like keja mudah je tu tb :)

    BalasPadam
  2. Mom, we love you forever...

    BalasPadam
  3. Buat Emak yang berada di Ipoh, walaupun mak takde blog.. walaupun mak tak reti pun nak buka komputer apatah lagi blog, teman nak ucapkan Selamat hari Ibu

    nk tergelak dgn wish ni.. hahaha

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New