Nuff

20 Mei 2014

GELIHATI


ha2.. tiba2 rasa geli perut dengan telatah adik ipar teman yang sorang tu.. adeh.. teringat masa adik beradik teman datang umah ramai2 minggu lepas, teman bawak diorang gi makan ayam penyet kat Plaza Idaman tu.. pastu teman ada lea buat surprise sikit untuk sambut Anniversary adik & wife dia .. ulangtahun perkahwinan yang ke 9 tahun tauu.. kawen muda depa tu..  anak pun dah masuk 4.. perghhh.. jeles teman tauu.. 
hu2.. dalam sibuk menunggu order makan sampai, teman pun bawaklah keluar satu bekas Cake Coklat Moise.. tujuannya nak bagi lea pasangan pengantin 'lama' tu suap menyuap kan.. sebab menda nya kecik aje.. teman taktau nak beli kat mana kek yang beso.. maka nak cukupkan syarat teman beli jelea apa yang teman jumpa.. teman letak depan adik lelaki teman, dia tengok cake tu dan baru nak pegang...... 
Sekali adik ipar teman yang lelaki (suami adik popuan teman), dia gi ambiknya cake tu, dan dengan slumber dia buka bekas tu dan laju jea menyudu kek special tu then suap ke mulut dia.. Whatttt??? terkesima teman masa tu tau... hahahahahah.. yang kelakarnya.. kami ni bole terkedu nengok aje apa yang dia buat.. tak cuba pun nak ambil kek tu ke atau halang dia makan ke... biar jelah dia makan sesuap demi sesuap.. adehhh.. 
hahahaha.. dan paling kelakar.. kami tak ada rasa nak marah ke apa, lebih2 lagi adik teman & his wife tu pun takde rasa nak marah.. rasa macam kelakar jea.. maybe sebab kami dah rapat.. takde mendalah semua tu.. hahaha.. tapi geram jugok teman kat adik ipar teman tu tau.. hahahaha.. hati tu tergeletek jugak le tengok perangai dia.. 
Dah 3 kali dia suap kek tu dalam mulut, kek pun makin reda'(kurang), laju2 teman suruh adik lelaki teman tu amik sesudu dan suap ke mulut wife dia.. hahahaha.. apa lagi.. dengan pantas seperti kilat terus dia menyodok kek tu dan suap ke mulut wife dia.. 
ha2.. alahai.. kesian.. terkulat2 wife dia makan.. tak cukupp.. sedap kek tu katanya.. kih3.. Nasib lea.. lambat beno nak buka kek tu, last2 org lain resmi dulu.. kah3.. pastu depa bebel kata "ni sape punya Anniversary ni??" dengan selumber adik ipar yang makan kek tu cakap "Ala, nanti aku belikan yang lain.. aku beli 10 lagi nanti" .. terus yang lain gelak selambak.. adehh.. sabo jelah... 

Related Posts

3 ulasan:

  1. ahaha XD org Perak ke? :D

    anyway lawak bebenor teman dengar.. hehe XD

    alahai Choco moist xake.. mmg sedap.. selalu beli dekat housemate a.k.a classmate masa diploma dulu TT^TT dia punya cake sedap.. yum3..

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak..
    sedapnya cake.. choc. moist eh.. kita dok menggila benda tu sekarang..hihi

    BalasPadam
  3. Sedapnya choc cake moist...
    Selamat berpuasa tb..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2