Nuff

26 Mei 2014

BLOG DAH BERWAJAH BARU!!

Heee.. tema Oren tetap dikekalkan tauu.. Amacam? Komen sikittt.. 
 
Ada pendapat mengatakan PV/Traffic blog akan ada effect kalau tukar template, samada naik atau turun.. tapi.. apa yang teman nampak ialah.. peningkatan.. yeaaaa.. peningkatan.. syukur Alhamdulillah.. Hope biarlah macam ni atau naik lagi kalau boleh.. ehehehehe.. tq buat buah hatiku Zaza sebab sudi bertungkus lumus edit kan blog yang codingnya berterabur giler ni.. heh3.. i like.. tQ.. tQ.. tQ so much Zaza

Opss.. lupa lak, sape yang berminat nak buat bisnes card or, nak tempah Kad Raya/Sampul Duit Raya/Buttorn Bacth/Design Mug dan edit blog leh je pm Zaza di FB beliau yea.. Zaza Iman .. suka zaza ni.. kelakar gak orangnya.. heeee..
 
Opss.. lupa lak.. nak share gak gambo ni.. ni Pageview (PV) teman sekarang ni.. di snap/print screen jam 2.10 am (ini jelea masa free teman pun nak nengok blog.. he3) ada peningkatan.. lega rasanya.. risau gak bila tukar template traffic jatuh merudum..

Nak ucap tQ sekali lagi buat Zaza tuan punya blog-->http://www.zazazehra.com/ sebab sudi editkan blog ni, dan nak ucap tQ jugak buat Syue tuan punya blog-->http://syuhadabaharudin.com/ sebab bagi link2 template2 yang OK untuk dipilih.. heee.. akhirnya blog teman dah berubah wajah.. yeayy!! jom singgah blog Syue jomm!!

Related Posts

16 ulasan:

  1. yeay dah berwajah baru... kemas lah....

    BalasPadam
  2. cantik2 :) tringin pulak nak mengorenkan blog sdr :D

    BalasPadam
  3. cantik3x!!
    dah kemas ckit berbanding yg sbelum ni.. hihi

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum... tengkubutang,

    nice tema blog yang menarik dan simple... moga ada peningkatan yang lebih positif..

    mselim3

    BalasPadam
  5. Cantik tema baru blog TB. Tahniah.. Selamat maju jaya TB :-)

    BalasPadam
  6. mcm mane nak edit templat? dah baru laa.. :(

    BalasPadam
  7. kemas sikit sbb kalae background putihhh bersewi sewiiii :D

    BalasPadam
  8. nice plus sweet... suka tengok blog orang yang kemas2 ni..

    BalasPadam
  9. Akak..kemas dah blog akk..very friendly..pndai zaza wat

    BalasPadam
  10. banyak tu peningkatan trafik..tahniah ya

    BalasPadam
  11. bestnya ble dpt page viewer sampai 1k... sy seratus pun susah... haha.. BTW,..simple blog ne... suka tgok,,

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New