Nuff

06 Mei 2014

TAPAU CHICKEN GRILL UNTUK ABNG IPAR & HIS WIFE.. =)


Entri Sebelum ini--->Tetamu Special Dari Ipoh
Heee.. hari tu masa Cuti Hari Pekerja (1 Mei 2014) teman ada citer kan yang umah kami betul2 meriah hari tu dengan suara anak2 sedar yang riuh, dengan adik2 teman yang ngajak nyembang.. dengan suasana yang..... taktau nak cakap.. hepi sangat2 jumpa diorang semua.. yelah.. sekarang teman kan dah berjauhan dengan diorang.. so, bila nak jumpa pun time raya aje kan.. ni bila depa mai umah, memang terasa sangat2 hepi.. 

Alhamdulillah.. semuanya berjalan dengan lancar.. Opsss.. itu citer hari tu.. sekarang nak share jugak gambo yang kami tapau untuk abang ipar n his wife yang lovely tu.. heee.. sayangg diorangg.. diorang tu pemberi semangat kitorang jugak tau dalam memulakan bisnes dan buka kedai ni.. syukur.. kamai ada jugak sedara terdekat selain kakak ipar  (k.eida) teman yang teman pernah citer sebelum ni.. diorang memang terbaekk.. 

Apa2 pun, rasa hepi bila apa yang kami tapaukan untuk diorang hari tu buat diorang suka.. Aminn.. semoga hubungan kami labih rapat lagi akan datang.. aminn..

Related Posts

3 ulasan:

  1. Sedapnya..terasa nak juga..hehe..

    BalasPadam
  2. bila bersua dengan adik beradik konfem ada je makanan yang nak ditapau kan.. hehehe..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New