Nuff

11 Mei 2014

CHEF KAMARUL DAN ISTERI DALAM MINGGUAN WANITA - SWEETNYA DIORANG.. =)

Chef Kamarul.. he2.. teman minat tengok Chef Kamarul ni masak.. pastu suka dengor dia berceloteh masa memasak tu.. haaa.. yang paling penting dia ni tak sombong tauu.. pernah teman cuba add dia jadi friend kat FB, masa tu friendlist dia dah penuh.. disebabkan minat sangat teman pm dia dan mintak dia free kan some space untuk teman nak friend dengan dia.. terkejut jugak bila dia add teman.. pergh.. memang sporting lah Chef Kamarul ni.. tapi yang teman add tu FB teman yang lagi satu, bukan yang Tengkubutang Miaw tu yea.. heee.. 
Sekali baru2 ni ternampak lea kisah percintaan Chef Kamarul dan isteri dalam Majalah Mingguan Wanita, ho2.. frust tak dapat beli.. tapi sempat baca online ajelah.. tapi yang pasti, nak jugak tepek kan kisah percintaan diorang yang sweet kat dalam blog teman ni.. heeee.. korang tak suka tak apa.. just tengok jelea yea.. heee.. ke memang minat jugak Chef Kamarul nih? ho2
 
wahhhh.. so, sweet kan.. tak pernah bertengkar sejak bercinta.. fuh.. 
mesti dua2 hati lembut kan.. but .. so sweeettt.. 

Jom tengok FB Chef Kamarul

Related Posts

5 ulasan:

  1. syiok tgk dia potpet dlm chubitss~~hehe..

    BalasPadam
  2. assalammualaikum...

    mselim3 suka chef nie bila masak...tenang aje... dengan isteri dia...

    mselim3

    BalasPadam
  3. PC pun suka tengok bila chef kamarul masak..nampak santai..cool..

    BalasPadam
  4. saya nak belajar masak dgn dia la..

    BalasPadam
  5. bagusla osteri die..penyabar..hehe..mayb chef ni tak pernah buat bende yang menyakitkan hati..hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New