Segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013
Haiiii.. tengah watpe tu?? korang dah lunch ke? teman dah lunch tadi.. makan roti jea sebab masih kekenyangan dimana semalam teman dah makan nasi goreng satu kuali kann..
 hak3.. logik ke tidaaaakkk?Sekarang teman xde buat apa, so, nak ngajak kome join segmen ni.. nak takk?? kalau nak tekan banner atas ni.. owner segmen ni suka bunga ros.. hemm.. nama dia sedap lea.. Ayuinsyirah.. hemm.. kan.. sedap nama dia..  apa2 pun, jom join jomm!

5 Ulasan

  1. Selamat bersegmen..kita ada join juga nie :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. good luck jugak yea.. jap lagi teman bw sana..

      Padam
  2. kalau nak join tapi tak nak tekan kat banner tu boleh dok??? :P hahahaa..

    BalasPadam
  3. terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai bloglist...nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New