(DAH TAMAT)
(klik BANNER atas kalau nak singgah blog fiena.. heee..)
Yeay! Menang jugak salah satu  hadiah Oh September 
Give Away by Safiena & Friends
Senarai Peserta Oh September Giveaway by Safiena $ Friends
heeee.... teman no. 65.. nampak x? heee..
i
i
i
V
Senarai Pemenang dan Hadiah
i
i
i
V
Menang Hadiah No. 2 dari Beautilicious E-shoppe
 Menang hadiah --> Set Rumpai Laut.. yeayyy!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~ Kata2 happy seorang Tengkubutang ~
Alhamdulillah, menang lagi.. heee.. hari tu menang topup RM10 dari sponsor Bravo Giveaway by Ieyra Ghani iaitu Mysara Ab Rahman ( masih belum terima sebab Mysara agak bz sikit sekarang ni.. dia baru start tempat koje baru.. tahniah!.. heee..) ada gak contact dan dapat respon dari dia melalui FB Mysara.. =) bagus orangnya.. tak sombong.. heee.. janji jawab kan.. jangan diam aje.. hu2..
 
Pastu dapat hadiah T.shirt lak  T.shirt I Love Blogging by Nabila Medan.. besttt! he2.. bestt sebab Nabila cepat anto adiahnya.. x sampai berapa minggu dah dapat adiahnya.. hari Jumaat lepas terimanya.. thanx yunk.. hu2.. seronok ada barang kenangan semasa berblogging ni kan.. hu3.. banyak jugak teman dapat dah.. semuanya masih dalam plastik.. sayang nak guna.. kecuali sarung lengan tu teman guna jugak lea.. he2..
takde apa nak cakap.. cuma nak cakap.. Alhamdulillah.. tQ Allah... aminn.. =)

28 Ulasan

  1. wahh tahniah murah ezeki awak tu hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. dah lama x dapat pun Asha.. bulan ni plak banyak.. heee.. =)

      Padam
  2. Balasan
    1. heeee.. insyaAllah nanti zack pun merasa gak dapat hadiah GA tu nanti.. kena rajin2 join .. heee.. aminn..

      Padam
    2. Ya la. Sebenarnya masuk ni cam saja2. Tak tau diorang pilih dari segi apa pun...

      Padam
  3. tahniah.....moga lepas ni bertambah tambah lagi rezeki..kaksura tumpang gumbira :)

    BalasPadam
  4. wah tahniah, teman tumpang happy yer ....

    BalasPadam
  5. :)
    nnt jgn lupe singgah blog noly ye
    www.nolyanna.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak tengku, alhamdullilah. murah rezeki kak.. bestnya rumpai laut tu fav sheila tau.. baju tu awesome. nak pinjam boleh tak kak tengku? hihihi

    BalasPadam
  7. wah beznye
    tahniah kak..murah rezeki akak..alhamdulillah

    BalasPadam
  8. Tahniah.. semoga terus sukses :)

    BalasPadam
  9. murah rezeki...tgk lah header pulak mcm mane...lagiiii la murah rezeki :)

    BalasPadam
  10. Untung nye dia dpt byk hadiah...tahniah yer... =)

    BalasPadam
  11. sungguh jatuh rezeki nih ... tahniah !

    BalasPadam
  12. Tahniah ya..memang rezeki betul ni

    BalasPadam
  13. Tahniah... rase mcm nk join je kalau blogger buat mcm ni.. saye budak baru. maybe ade masa nnti nk join la. ;)

    BalasPadam
  14. wahh tahniah sbb disenaraikan ;)

    BalasPadam
  15. tahniah awak :D murah rezeki ,ameen

    BalasPadam
  16. salam perkenalan.. congrats.. ^_^

    jemput jengok2 and follow my blog back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. Tahniah, memang murah sgt rezeki awak :)

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New