Nuff

16 Oktober 2013

2 ALL BLOGGERS, PROMOTE UR BLOG HERE!

Klik BANNER diatas atau dibawah ini untuk join Community ini..
Promote blog korang disini.. heee.. salam kenal buat new blogger,
salam silaturrahim buat blogger yang sedia ada.. =)
ASSALAMMUALAIKUM... 
buat rakan-rakan blogger semua.. teman nak jemput korang join community group ni.. kalau nak ping apa2 atau nak share post entri terbaru korang, leh jea share kat sini.. mana tau leh tingkatkan traffic blog?

Group ini terbuka kepada sesiapa sahaja samada Blogger lama / otai / baru.. boleh promote blog korang kat sini.. ping apa saja entri asalkan x menyalahi undang2 (spt berunsur lucah/atau menghina sensitiviti kaum / bangsa atau menganggu hak privasi blogger2 lain.) promote lah blog kita secara berhemah yea.. (^___^) Semoga kita dapat mengenali lebih dekat lagi blogger2 lain melalui group ini...

he2.. kalau rajin join sini gak yea.. =)
2 all Bloggers!

Related Posts

26 ulasan:

  1. info yang baik..trima kasih share sy try join la hehe...

    BalasPadam
  2. yuhuuuuu.... thx... promote terus kat sini dulu.... kikikikiki.....
    http://zaidisign.blogspot.com/2013/10/pantun-di-pondok.html

    BalasPadam
  3. Thanks for inviting, kami boleh join ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole jea.. janji ada account gmail.. heee

      Padam
    2. thanks. visit kami di www.zqbatik.blogspot.com. thanks tenku butang! Jasamu dikenang!!! :)

      Padam
  4. Ni suka ni..ok2..i akan promote soon

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak tengku, insyallah sheila join kemudian ya. Salam Aidiladha kak tengku dan keluarga :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam sheila, okeh, boleh join bila2 masa jea.. salam aidiladha gak buat sheila .. =)

      Padam
  6. wahh thnx sharing yoww Tengku butang. hana dah join walaupown blog tak awesome mana pown. haha :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala.. semua blog awesome lea hana.. mana da blog yang x awesome.. kann.. join yea.. heee

      Padam
  7. ooo nice sharing
    insha Allah klo berkesempatan nak terjah jugak la

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. nak terjah sana lak.. jaga2.. vrooom2...

      Padam
  8. semuakomen diatas teman udah kunjungbalas balik yea.. thanx sebab sudi singgah n komen disini.. =)

    BalasPadam
  9. tq for info 'teman'... udah join group nie.... :)

    BalasPadam
  10. Sy dah join tp lamalah x share kt situ.. nnti sy share balik lah. Thanks sharing ye :)

    BalasPadam
  11. HAI tengkubutang... ;) singgah sini juga...

    BalasPadam
  12. singgah sini.tapi tak sempat nak join

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New