Nuff

01 Oktober 2013

HEHEHE.. BEST KENA MARAH...

Heee.. selamat petang semua.. saja update entri petang2 sikit.. bagi kome baca citer antu teman semalam.. heee.. takot takkk?? pastu teman dah tak larat nak nengok gambo antu yang teman tepek kat entri HANTU tu.. teman pun publish lea entri yang ni pulok.. ingat nak publish pagi tadi.. tapi penyakit M tiba2 hinggap kat badan.. tapi x ngapelah yea.. asalkan entri ber hupdate sudah.. kan! kali ni nak citer apa lak eh.. 

hihihi.. xde idea lea nak citer apa, tapi pagi tadi ada lea insiden kena marah.. hihihi.. citernya begini.. tiap2 hari bila hubby teman nak gi koje, macam biasa lea salam n cium tangan hubby.. pastu hubby pun cium pipi kanan,kiri n dahi teman (macam husband n wife lain buat lea kan) dan lagi satu kebiasaan yang teman selalu buat ialah melambai tangan kat hubby bila time hubby nak kuo kat pintu guard tu.. tapi pagi tadi hubby x muncul2 kat pintu guard tu.. teman lak x pasan lansung kelibat hubby teman lalu.. last2 teman mesej tanya kat mana? motor x leh start ke? dia x jawab... teman pun call henfon dia.. then dia jawab.. kat atas motor ni.. kat jalan.. tadi tak tengok ke? pastu teman takot kena marah.. teman terus cakap.. x pasan, ok babaii.. terus cancel call.. hik3.. takottttt.. Kawan tu dah lea lambat masuk koje hari ni.. teman lak leh calling2 dia lak.. kikiki.. punya lea takot dia marah kita, laju jea letak.. hihihi.. jangan marah miaw.. 

Ekceli lea kann.. tiap2 pagi masa nak gi koje memang teman MESTI nak lambai kat hubby teman, dan teman MESTI nak pandang kelibat hubby teman sampai hilang dari pandangan.. tau pasal apa.. sebab setiap kali teman pandang hubby teman sampai hilang kelibat dia, teman berdoa agar Allah pelihara keselamatan hubby teman, pergi dan balik koje, dan kemana saja dia pergi, dimana saja dia berada.. moga Allah pelihara keselamatannya.. teman tahu Allah dengar doa teman tu.. maka tiap2 harilah teman berdiri kat balconi sambil lambai tangan kat hubby.. heee.. yang terharunya hubby kalau marah camne pun dia still lambai kat teman sebab dia xnk teman susah hati.. dia tahu teman memang xleh tengok dia x lambai teman.. huk3.. ngada2 kan! sila muntah hokeh! saja je nak citer kes pagi tadi.. x best pun kan! wekkkk..

opss.. lupa lak.. lepas sampai ofis, hubby teman pun sms teman..dia text "dia yang tengok teman lain tadi.." pastu teman gelakkk.. hihihihi.. x perasan lea cyg oitt.. x tahu apa benda yang teman nengok sampai x pasan hubby teman lalu depan balconi tadi.. hik3.. aishhh.. berangan kuat!

Related Posts

12 ulasan:

  1. semua isteri pun macam tu... bagi teman pun lebih kurang sama, wajib salam cium dahi dulu, pas tu pipi kanan, pas tu pipi kiri...pastu...comolot... (ooopsss)...kalau kurang satu hari rasa tak lengkap...wakakaka... alam suami isteri begitulah...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak, bestnya boleh lambat tangan kat suami dari balkoni. suami sheila setiap hari hantar sheila pergi ofis, hehhee. best tak duk rumah? kita kalau suami marah, kita buat lawak bagi dia tak marah lama2. hehehe

    BalasPadam
  3. Bagus.. itu pun dah dikira sbg satu ibadah.. alhamdulillah.. :)

    BalasPadam
  4. Hik..hik...apo lak nak muntah...ok apa....baguih betui hang ni....

    BalasPadam
  5. Eh...sama macam saya la..kalau nak pegi keje mesti lambai mak dulu dari keta

    BalasPadam
  6. weeee.. romantik gitu main lambai2 tgn .. klo kiter pon wjib bt cm tu

    BalasPadam
  7. kemesraan tu kena cipta barulah leh wujud romantik ! ... nak ngajor lak yer ... heheheee

    BalasPadam
  8. bagus la TB ni. Semoga saya nanti dapat isteri yang mithali juga... =)

    BalasPadam
  9. ermm.. bestnya la hai.. kan kak bila dah jadi sorang wife ni.. nti kita dah kawin pjj jap.. huhu.. sedih..

    BalasPadam
  10. hehehehe... bahagia selalu lah yer hendaknye... mudah2an aman hati suami sepanjang mase tgk isteri.....

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2