Nuff

21 Oktober 2013

EnTri fRoM kAmPuNg...

Huk3.. salam isnin semuaaa.. hari ni baru dapat hupdate entri terbaru..  dari petang jumaat sampai lea petang ni baru lea ada masa nak post entri terbaru.. kalau tak... dok berkurun situlea entri hari jumaat ritu kan.. heee.. actually teman ada kat kg ni.. petang semalam kami sapainya.. hujan sesaja dari kl ke tepen.. basah lenjun, alghuyub abes kami.. mcm video memori daun pisang dh kami ni.. hi3.. tapi dah tak heran sebab dah biasa lenjun pun.. biasalea klu naik motor kalau x tempuh hujan memang x sah kan.. sampai jea tepen terus mandi.. risau lak domom.. hu2.. 

kul 8 ni lak kami nak bergerak ke ipoh lak.. umah mak n abah teman.. pastu Rabu lak terus shoot balik kl... hubby pun xleh cuti lama.. byk koje nak kena buat katanya... Ada plak Customer nak cod barang , memang nk kena balik cepat gak lea nampaknya.. Hu3.. teman pun dah rindu si bulus dua ekor tu.. si Butang n Oyen.. apa lea dibuatnya deme la' ni yea..

Ni ada pengumuman.. awal November ni teman ingat nak wat Giveaway sempena ulangtahun pertama blog Tengkubutang ni, hope ada sambutan lea hendaknye.. hu3.. ni 1st giveaway teman.. sebelum ni x pernah lagi buat giveaway2 ni.. heee.. hope dapat sokongan dari semua rakan blogger yea.. heee.. hadiah dia??? Haaa.. nanti teman gitau yea.. heee.. sabo yea.. bulan Nov ni teman up entri GA tu yea! ok, tatataaaa

Related Posts

19 ulasan:

  1. Akak mesti sokong punya...err..hadiah tu, belanja makan kat hotel 5 bintang ok gak kan...hihihi

    BalasPadam
  2. kat kampung la kekdahnyer ni yer...

    BalasPadam
  3. Slmt bercuti ye..semoga sentiasa ceria.. :)

    BalasPadam
  4. ater.. org perak upernyerr... LOL
    mesti support punya..
    chayokk chayokkk

    BalasPadam
  5. takpe..lenjun pun lenjunlah..janji sampai selamat :)

    BalasPadam
  6. wahh bestnya balik kampung ;)..insyallah pasti kita join.tak sabar :D

    BalasPadam
  7. beznye dpt blk kpg
    x sabar nk tunggu ga akak..yeah yeah
    yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

    BalasPadam
  8. nasib baik x domam yer . basah ghuyub tuh ... yg ptg beg baju x lenjun ...

    BalasPadam
  9. seronok nyer org dpt cuti panjang

    BalasPadam
  10. bessnya balik kampung...noe pun x pernah buat giveaway...x per..klu lea buat...noe akan support nyer..

    BalasPadam
  11. seronok bila balik kampun bercuti panjang.

    BalasPadam
  12. ingtkan ada gambar dr kampung heheheh.... yelah skrg nih mmg musim ujan asal petang je mendung... mlm sejuk je

    BalasPadam
  13. hardcore giler balik kampung naik motor musim hujan ni...hehe take ye ^_^

    BalasPadam
  14. buat GA? amat dialu2kn...

    p/s terima kasih krn sudi follow

    BalasPadam
  15. Teman mesti support punya GA TB. =)
    Hujan yg turun bagaikan mutiara... berhati2 kalau naik mtr masa hujan ni...

    BalasPadam
  16. Aik?? basah?? awat xnaik kreta je?? he3..inshaa'Allah akan support ga tu..hdiah kasilah helmet predator 1 hik3 =)

    BalasPadam
  17. alahai..basah kuyup. xpe, janji dapat balik kampung kan

    BalasPadam
  18. yeayyyyyy!!!xsabar nk join giveaway tu :))

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2