Nuff

16 Januari 2015

BR1M - JOM SEMAK!

Salam Jumaat semua.. Pekabo.. udah makan kee... haaa.. dari semalam lagi.. bila dapat je online ni, terus fikir nak update menda ni je.. hu2.. pasal BR1M ni lah.. huhu.. bagi sesiapa yang layak terima BR1M tu, udah semak ke? sebab Notis dan dikeluarkan beberapa hari yang lalu dimana semua pemohon yang layak akan menerima BR1M bermula pada 15 Januari ni.. haaaa.. kalau belum check .. jom semak, tengok permohonan korang lulus ke tak..


Check kat ( klik )





Dan kalau bila check kat Bank korang nape jumlah yang dimasukkan sedikit dari tahun lepas, jangan ngelabah ye.. untuk sesiapa yang belum tahu.. kali ni bayaran BR1M dibayar secara berperingkat-peringkat.. iaitu :

Bagi Kategori Jumlah Bantuan RM950
Bayaran Pertama dibayar bermula 15 Januari 2015   : RM300
Bayaran Kedua dibayar bermula 28 Mei 2015           : RM300
Bayaran Ketiga dibayar bermula 28 Spetmber 2015  : RM350

Bagi Kategori Jumlah Bantuan RM750
Bayaran Pertama dibayar bermula 15 Januari 2015   :  RM200
Bayaran Kedua dibayar bermula 28 Mei 2015           :  RM200
Bayaran Ketiga dibayar bermula 28 Spetmber 2015  :  RM350

Bagi Kategori Jumlah Bantuan RM350
Bayaran dibayar bermula 15 Januari 2015                 :  RM350

Haaa.o, jangan ada yang ras apelik lak nape jumlah yang dimasukkan sedikit sangat dari yang dimohon.. hemm.. teman pun rasa macam tak best le pulok bila dapat sikit2 macam ni kan.. ingat dapat sekali banyak terus.. huhuhu.. tapi bersyukurlah dengan apa yang ada.. daripada takde lansung.. kannn.... aaachumm.. K byeee..


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 





Related Posts

7 ulasan:

  1. sehingga hari ini masih setia menanti.
    bila ler nak masuk nie..
    hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. sabo .. sabo shark.. hi3.. jap lagi ada la tu.. cer check.. heee

      Padam
  2. Alhamdulilah dah dapat semalam. hehehehe

    BalasPadam
  3. Setakat ni belum ada khabar berita.lagi pasal br1m..x tau dpt ke.x

    BalasPadam
  4. semoga br1m selalu berjaya selepas masa kini 2018, malaysia utuh dan satu menuju br1m malaysia

    br1m

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2