Nity

Nuff

17 Januari 2015

Tonton Online AJL 29/2015 (Life Streaming)


TERKINI!! live streaming 
AJL 30/2016--KLIK

Tonton Online AJL 29/2015 (Live Streaming)
Senarai Lagu Masuk Final --> Klik Senarai Lagu Masuk Final AJL 29 / 2015 |

Anugerah Juara Lagu bakal bergema dengan memartabatkan penulis lirik, komposer dan penyanyi, sekali gus menobatkan mereka sebagai juara. AJL29 2015.

Kepada semua yang tidak berpeluang menonton di kaca televisyen, jangan risau..  korang jugak boleh menonton melalui online atau internet. Selamat menonton secara live streaming pentas akhir AJL 29

Nak tonton Online? Klik Website Rasmi AJL 29 : SINI 


Saksikan Live Streaming / Tonton Online AJL 29 Tahun 2015 pada malam esok, Ahad 18 Januari 2015 Jam 9.00 malam bertempat di Stadium Putra Bukit Jalil dengan menampilkan 12 lagu yang akan berentap di pentas AJL29, bersiaran secara langsung melalui TV3. 

Nak dengar kat Radio pun boleh... 
Dengar siaran langsung melalui radio rasmi AJL 29 iaitu 
HOT FM (klik)


Website Rasmi AJL 29 : SINI   | Fanpage : AJL 29 | Instagram : AJL 29 | Hot FM


Credit : Phat.MY





Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 



Related Posts

10 ulasan:

  1. Amboi.. ada.live streaming lagi..

    BalasPadam
  2. mcmna nak tgk online sbnrnya? sy dah tekan link yg awak bg kat atas... tp dlm link tu mcm xde je link utk live streaming AJL?? ke mlm esok bila nak2 start da baru keluar link tu? tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.. Mlm esok bila dah nak start baru leh tgk

      Padam
  3. Live streaming.. nice sharing..

    Awak, Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    BalasPadam
  4. Bagus ni. Malam ni boleh tgk online je.. :)

    BalasPadam
  5. nak tanye, pkul 9 jap lagi memang boleh tgk kat sini terus ke?? yg acara 8.30 ni xleh ye? hee.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2