Nuff

23 Januari 2015

TGV Movie Club Members | Dah Tebus Welcome Gift dah!

Jom Sign Up / Daftar TGV Movie Club Members | KLIK SINI
hah.. Ni Citer tahun baru 1 Januari 2015 hari tu.. Teman memang dah daftar TGV MovieClub ni bulan 7 kot tahun 2014 ritu.. lama kannn.. haaa.. tu pun sebab dapat hadiah sponsor.. kalau tak, idak le daftar kot.. 

Kami pun bukan ada masa pun nak nengok wayang kan.. hari tu pun jenuh berkali-kali paksa hubby miaw tengok wayang, tapi disebabkan bz punya pasal.. tertangguh sikit punya lamaaa kottt.. 

dan.. hu3.. Disebabkan takut expired pulak Welcome Gift ni, kami pun redah le nengok Movie tu.. Abis je koje kat kedai, kami terus shoot gi Wangsawalk.. heeee... 

Tengok citer ni haaa.. haippp.. jangan gelak okehh.. Actually kami nak tengok citer Night Of Muzeum tu.. tapi SOLD OUT pulok.. kalau ada pun sit paling depaaaan sekali.. hik3.. mau patah kepala dongak 2 jam.. hahahaha.. idokle teman nakkk.. tu yang akhirnya decide pilih citer Big Hero 6 ni je.. layan jelah.. hee.. best jugop!
Opsss.. lupa lak nak citer.. yang teman kata Welcome Gift tu, inilah dia.. Tiket Wayang (couple) untuk dua orang, pastu dapat set Popcorn ni ha + Pepsi (pepsi punya cawan dah buang!)
heee.. ni pun nak tayang kaaa? hahahahaha.. layan je lah.. 


Tq buat hubby miaw yang sudi melayan karenah teman ni, bz macam mana pun walau dah berjanggut request ajak tengok wayang, akhirnya dibawak jugak teman gi.. heeee.. tQ tQ..


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free )








Related Posts

5 ulasan:

  1. macam best je ha....macam nak join je ha....kihkihkih..

    BalasPadam
  2. wahhh romantiknya duduk couple seat lagi... tapi duduk couple seat kena tengok citer romantik.. citer macam tu runtuh seat tu sebab saya tengok gelak non stop...

    BalasPadam
  3. wah wah siap ade member lg tu.sy slalu tgk wayang xpernah pun trpikir nak member...uhuk uhuk nak kena ade jugak nih baru best kannnn ;p

    BalasPadam
  4. saya pun tak tebus lagi ni...sebab baru je join Movie Club Member awal bulan ni...hehehehe
    nak tunggu ada citer best skit!

    ~Admin : Qasehmuslimah-Mustafar~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. wahh bestnya. smlm baru berpeluang tengok Villa Nabila. ekekkeee ;p

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New