Nuff

23 Januari 2015

Lyssa Faizureen Blogger Paling Ramai Follower Komen kat Blog Tengkubutang lah!

Lyssa Faizurren tuanpunya blog lyssasecret.com
Komen di Blog Tengkubutang|

Wahh.. terujanya bila nampak Blogger Yang Punya Paling Ramai Follower ni Komen kat Blog teman hari ni.. wahhh.. terkejut lagi ni.. huhuhu.. 

Actually teman memang kagum dengan Lyssa Faizureen ni sejak dulu lagi.. dengan berpuluhribu Follower dia, denganPageview dia.. dan dulu teman suka godek blog Lyssa sebab suka tengok Tutorial berkenaan coding blog dekat Blog Lyssa ni.. 

Patutlah ramai pengunjung suka singgah blog Lyssa.. orangnya tak sombong rupanya.. tQ Lyssa sudi singgah blog teman yang copak capit ni.. huhuhu.. ni teman buat entri sebab nak nyatakan sukanya teman hari ni.. heeee.. K byee..
Nari gelek hawai sikit.. heeee.. Yea.. teman tau.. sepopular mana pun seorang Blogger tu.. kalau sombong pun tak guna juga kan.. heee.. so, contohilah Blogger macam Lyssa dan teman2 Blogger lain yang tak sombong dan rajin singgah sini.. semuanya awesome! heee.. bodek! eh.. no no no lah.. ikhlas nii... =)


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 



Related Posts

9 ulasan:

  1. waaa untung la ;p eh tapi dia mcm dh lma je tak update blog dia bz ek..

    BalasPadam
  2. amboi...meriah mcm tu erk...best la....

    BalasPadam
  3. dia pun ada juga komen kat entri sama kat blog saya.. ehehe..
    saya syak dia busy tu yg dah lama tak update..hehee

    BalasPadam
  4. sy xpnh pegi blog dia. hahaha...

    BalasPadam
  5. tapi dah setahun dia x update entri..bz study kot kan...

    BalasPadam
  6. huhuhu , amboi amboi . malu ceqq /// dia buat entry pasal kte komen dia pulop .. xD
    opsss . hihi . terharuu balikk xD lallalalala . muah siket :p

    BalasPadam
  7. Bagusnya, best ^^

    Saya ingin kongsikan sekiranya sesiapa perlukan servis bina laman web boleh rujuk www.perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my untuk dapat info ya

    Sharing is caring

    BalasPadam
  8. Wow hebat btoi gadis cilik penang mari ni...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2