Nuff

20 Januari 2015

3 Follower Bertuah!


Hari ni mood tengah OK, so.. teman nak Up Entri sempena Follower Blog Tengkubutang yang dah capai ke angka 2500 (sekarang dan 2502).. So, teman dengan hati manyak happy nak share dengan korang 3 Follower bertuah Blog Tengkubutang yang menjadi antara Follower terakhir  (buat masa ni.. 20/1/2015-10.10am).. iaitu Ziela MelodyCik Yaya, dan Nana Liena.. Tak ada hadiah disediakan, namun sekadar nak promote gitu-gitu untuk kita saling mengenali kan.. hehehehe.. Buat Blogger lain yang follow blog ni... terima kasih sangat-sangat tau.. jasa korang tetap dihargai.. tQ tQ.. Jom jenguk-jenguk Blog kawan2 kita ni jom! 
Jom Singgah Blog Cik  Ziela Melody (klik)
Jom Singgah Blog Cik Yaya (klik)

Jom Singgah Blog Cik  Nana Liena (klik)





Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 



Related Posts

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. heee.. yang lain pun tahniah gak.. cuma hari ni leh masuk 3 org je dulu..

      Padam
  2. Dah folowwww... alamak.. terlambat dah dapat no 2503

    BalasPadam
  3. Dah ramai followers ..Tahniah..

    BalasPadam
  4. wah..nama saya naik ya..
    kacak pula tgk gambar profile lama..hahaha..
    terima kasih kak promote percuma..ehehe ^___^

    yg benar,
    yg ke-3

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New