Nuff

02 Januari 2015

DAFTAR WHOHAA UNTUK REDEEM HADIAH PERCUMA!!

 
3,000,000.00 WhoHAA Point Giveaway! |

Nak Join dan Tebus Mata Ganjaran korang??
Jom Daftar! PERCUMA aje!! Boleh dapat Mata Ganjaran Serta Merta
KLIK SINI CEPAT!!!

Aisssshh.. sejak Whohaa buat pengumuman nak bagi point free setiap hari.. bermula 1 Januari sehingga 15 Febuari 2015 ni, semua pakat serbu Page Whohaa untuk tengok coupon code kat wall Page Whohaa tu.. termasuklah teman.. huhuhuhu.. giler.. banyak tau point yang kita akan dapat tau.. bukan sikit2.. heee.. teman punya point dah meningkat.. dah boleh redeem dah barang yang teman nak.. huhuhu... tapi.. macam berkenan satu barang yang lagi bestt.. huhuhu.. nak tau apa dia..? haa.. meh tengok 1st choice dan 2nd choice barang yang ingin teman redeem atau tebus ni.. 

heeee.. cadang teman nak tebus yang ni haaaa.. tengok gambo atas ni haa.. Powerbank ni.. tapi terpandang kat satu lagi barang.. adoii.. terbekenan lak yang tu.. gadget yang macam awesome gitu.. hihihi.. so, dah decide nak kumpul point lagi sampai lah cukup dan dapat redeem yang ni.. sila tengok gambo bawah ni ye..
Nak Join dan Tebus Mata Ganjaran korang??
Jom Daftar! PERCUMA aje!! Boleh dapat Mata Ganjaran Serta Merta
KLIK SINI CEPAT!!!


haa.. amacam.. ok tak pilihan teman yang ni.. heeeeee.. memang best wo.. spy camera tuu.. kalau dapat.. nyum2.. memang gadget yang best lah bagi teman.. dah tengok review kat Youtube.. wah.. lagi-lagi la teman semnagat nak kumpul point ni.. hehehehehe.. 

Nak Join dan Tebus Mata Ganjaran korang??
Jom Daftar! PERCUMA aje!! Boleh dapat Mata Ganjaran Serta Merta
KLIK SINI CEPAT!!!

Haaaaa.. ni bukti teman dapat redeem 500 point untuk hari ni.. heee.. dah semakin bertambah point teman.. yeaaayyy.. korang nak gak ke? nak merasa tak menang hadiah tanpa perlua keluarkan duit? haa.. senang ajo.. jom daftar.. tengok link KLIK SINI CEPAT!!! .. haa.. apa lagi.. klik dan daftar.. terus leh kumpul point.. bila dah banyak leh tebus/redeem macam teman ni haa.. heee.. 

Nak Join dan Tebus Mata Ganjaran korang??
Jom Daftar! PERCUMA aje!! Boleh dapat Mata Ganjaran Serta Merta
KLIK SINI CEPAT!!!


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New