Nuff

23 Januari 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my


Giveaway Nile.com.my datang lagiii!! Jom Join! |
Nile.com.my adalah merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah , Kasut , Beg , Barang-barang Gym , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi.. 

Seperti tahun-tahun yang lepas, pasti akan ada Giveaway yang dilancarkan sempena bererapa Perayaan di Malaysia, dan kali ini Nile.com.my akan melancarkan GiveAway semasa Tahun Baru China iaitu pada 19 Februari 2015 .

Di bawah ini adalah hadiah hadiah bagi giveaway ini :

5 x Pemenang Bertuah yang akan mendapat 
RM 150 
barangan dengan PERCUMA

Macam mana nak join giveaway ni ? Senang je ! Korang buat post di blog dengan mengikut 4 step di bawah ini :

1.     Tajuk Entry : Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

2.     Letak banner macam kat atas tu bersertakan backlink untuk banner tersebut .


L  Letakkan produk-produk yang korang nak daripada Nile.com.my bersama dengan link produk tersebut .

Contohnya :
Saya mahukan barangan di bawah ini dengan harga kurang daripada RM150, jadi saya letakkan kesemua gambar beserta link untuk rujukan semua . 


dan barangan pilihan hati Tengkubutang ialah.. heee.. jeng jeng jenggg.. sila lihat bawah..



Stripe Long Sleeve Dress - Red Color

Stylish Fashionable Lady Leather Jacket - M
Elegant Stylish Jacket - Black
Ladies Fashionable Lady Leather Jacket - M
Must Have Blouse - Pink



Jumlah harga barangan : RM22.79+RM42.90+RM25.71+RM39.50+RM18.80 = RM 149.70

Heeee.. Hampir Cukup-cukup Amoun nya yea.. heee.. tak chance lansung kan!.. =P.. Moga ada rezeki..haaa.. lepas dah senaraikan hadiah yang korang nak tu.. boleh lah.. Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

CNY Giveaway 2015 (dan nama penuh)
Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Contoh :

   Nanti boleh check result KAT SINI  yeaa.. Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada15/02/2015 , 11.59 pm

p/s : Cabutan bertuah via random.org



Credit To : LyssaSecret.com

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 






Related Posts

7 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak tengku.. wahh lawa2 pilihan kalbu. sheila pun dah joined. ehhehe semoga kita terpilih antara 5 pemenang bertuah itu. hihiiii ~~~

    BalasPadam
  2. giveaway ni under nile.com ke??? mau mau mau...

    BalasPadam
  3. gud luck awak :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html

    BalasPadam
  4. dtg singgah sini. :)

    (( http://nikainaa.blogspot.com/ ))

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New