Nuff

22 Januari 2015

Celak Kajal Paling Pekat dan Cantik!

Hehehe.. Saja nak share dengan korang.. Celak pilihan hati teman ni haa.. Baru jumpa yang pekat dan jimat punya Celak.. Tak sangka dulu asyik tercari-cari celak macam ni.. Lastly terjumpa gak yang ok camni.. 

Memang cantik je bila pakai Celak ni.. Satu lagi.. Kalau nak buat smokey eyes pun x susah.. Guna je celak ni.. Siyess.. Mesti korang puas hati.. Haaa.. 

Kalau ada sape berminat nak beli.. Harganya rm10 aje.. Postage tambah rm6.. Beli banyak lagi untung.. Satu letak kat umah.. Satu letak kat tempat koje, satu lagi dalam tas tangan.. Haaa.. Kan.. 

Orang popuan ni kalau lipstick takde takpe lagi.. Tapi kalau celak takde, nampak beza giler muka tu kaann.. Ok.. Sape nak order, leh pm teman di 

Tengkubutang Miaw.. K bye. 




Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 




Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2