Nuff

24 Januari 2015

Gengentry.Blogspot Review Blog Tengkubutang | TQVM


Terima kasih buat Blogger Tun Aidil yang telah men review blog Tengkubutang di blog beliau iaitu GengEntry.blogspot.com, terasa macam segan plak baca tajuk entri tu, huhuhu.. ingatkan review biasa-biasa aje.. tapi siap buat Tajuk camtu.. rasa macam nak merah pipi dan telinga baca.. 

Tapi disebabkan diatas keikhlasan Tun Aidil mempromote blog Tengkubutang di Blog beliau, teman pun dengan ikhlas hati juga ingin membalasnya dengan ucapan terima kasih buat Tun Aidil dan Blog http://gengentry.blogspot.com/ .. Semoga dimurahkan rezeki selalu dan semakin sukses dalam setiap bidang yang Tun Aidil ceburi.. Aamiinn.. 


Heee.. tepek lagi satu gambo yang di print screen dekat wall FB kelmarin.. jadilah.. buat kenang-kenangan untuk blog Tengkubutang yang direview oleh Blogger Tun Aidil.. tQ.. tQ.. Semoga kita semua sukses sama-sama dalam dunia blogging ni yea.. Aamiinn..

Jom singgah Blog Tun Aidil ---> GengEntry.Blogspot.com





Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 






Related Posts

5 ulasan:

  1. Wooowww, tajuk tu memang akan buat kite kembanggg hihi. Tahniah sis :)

    BalasPadam
  2. semoga menambah semangat utk terus menulis ^^ inspirasi walau sepatah perktann

    BalasPadam
  3. Wah... bestnya.. tajuk memang gempak habis sepadan la pun dengan cerita tentang.Org yg di tulis tu..tb mmg gempak pun..hehe

    BalasPadam
  4. Assalam..boleh nak tempah doodles ke?

    BalasPadam
  5. giler gempak nih... sesuai dengan nama tu...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New