Nuff

23 Januari 2015

CHEF WAN PROMOTE KRIM HERBA KEMBOJA (KHK)

Wah.. Chef Wan pun Promote KHK (Krim Herba Kemboja) gak eh... heee.. heee..Opss.. Actually.. teman taktau la Page ni Page betul Chef Wan atau Fake aje.. Sebab sekarang banyak ej akaun Fake kan.. heee.. tapi kalau Ori.. memang teman suka punn.. hihihi.. sebab? dia tengah promote Krim Herba Kemboja yang Femes Amos gitu sekarang..

Kalau korang nak tau.. setakat ni teman dah guna 3 botol tau, memang bagus dan meninggalkan kesan yang memuaskan hati pada wajah kita.. ekceli bab parut tu, haaa.. teman ni baru-baru ni kena alahan kucen.. sampai ke muka sekali alahannya.. tergaru-garu macam berok sudah.. tapi masa tu dah stop kejap pakai KHK ni, sebab nak baikpulih betul-betul muka ni kan..

Then bila dah semakin reda gatal-gatal tu, teman pakai balik KHK ni.. setiap malam teman sapu.. tang parut jerawat tu la.. dulu gelap giler parut tu tau.. sekarang.. wah.. dah nampak pudar.. Alhamdulillah.. memang KHK ni terbaekk.. teman suka pakainya.. dan maybe sebab ia sesuai dengan kulit teman.. so.. amat berbaloi bagi teman.. heee..
Korang nak baca Review teman yang lain pasal KHK ni tak? jom klik LINK bawah ni yea.. 









Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 



Related Posts

5 ulasan:

  1. Adik ipar saya dah beli dengan kawan bloggger Butang, nama apa dah..lupa.. ehh tiba2 saya pulak teringin.

    BalasPadam
  2. Teringin nk try..ok ye..krim siang dn mlm dlm 1 krim ke

    BalasPadam
  3. Mcm best je. Rasa tertarik nk cube jgk ni kalau boleh hlgkan parut

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New