Nuff

19 Januari 2015

My BEE | Hadiah besday dari Emak Tersayang

Hai.. Tetiba lak nak share dengan korang antara barang yang teman rembat bawak lik dari kampung.. hehehehe.. eh, bukan rembat, ni memang teman punya barang pun tauu... Cuma kalau boleh emak kata janganlea semua menda nak di angkut ke KL kan..tinggallah sikit barang untuk letak kat kampung..

ha2.. Teman tak peduli, teman nak gak angkut sikit-sikit barang teman, nak pulak barang yang disayangi macam BEE ni kan.. hu2.. Actually BEE ni hadiah dari emak teman masa besday yang ke berapa entah ritu.. masa tu memang dah tua toben gak la kan, tak sesuai bebeno dapat hadiah Bear/BEE untuk besday toi tak..

Tapi disebabkan emak tahu teman sukakan Bear/BEE ni.. So, emak pun belikan untuk teman.. huhuhu.. tQ emak.. Saaaayanngg kat emak.. heee..  Bila tengok Bear ni terinagt kat emak.. Malam nanti nak call emak jap tanya kabor.. Rinduu..

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 



Related Posts

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. hihihi.. kannn.. untung mak bagi.. nak beli sendiri teman maleh.. kekekek

      Padam
  2. comeinya....boleh simpan utk anak2 pulak nanti..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.. betul tu.. sebab tu teman bawak lari.. kekekeke

      Padam
  3. Balasan
    1. kannn.. hee.. actually dalam keta dulu pun sarung kusyennya bee gak.. huhuhu

      Padam
  4. ni bee bushuk ke tak ni ???hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha.. no laaaa.. hahahaha.. errr.. ye kott..

      Padam
  5. Sya pun suka bee..tp.suka tgk je la..haha

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New