Nuff

30 September 2013

SERAM! TERDENGAR DENGKURAN MENDENGUS DISEBELAH..

Pusing kiri tak lena, pusing kanan pun tak lena, terlentang lagi lea tak lena, aishhh.. bila lea nak tido ni.. mata rasa ngantok.. tapi bila dipejam2 masih tak leh nak lena.. apakehe' nyaa??

en. suami miaw2 udah lena diulit mimpi lama dah.. siap berdengkur dengan kuat lak tuu.. teman jugak yang tak tido2 lagi.. mata still bolat aje macam dah kena tahan dengan kayu mancis.. adehh.. 

Pusing punya pusing punya pusing badan.. akhirnya teman terlena jugok.. tak lama selepas tu hubby teman pun bangun dari tempat tido.. teman tanya nak ke mana? dia kata nak ke toilet.. perut dah meragam.. (nak cerry berry la tuu sebab siang tadi makan keli sambal.. pedassss!!).. terkulat2 hubby teman turun dari katil sambil pegang perut.. syian dia yeaa..!
Sambil dia bangun dan turun dari katil.. tak lama pastu teman terasa kePELIKan disitu.. teman pelik nape ada bunyi orang berdengkur lak sebelah teman? sedangkan hubby teman ada jea berdiri sebelah katil teman, sedang capai tuala yang tergantung kat belakang pintu bilik tido kami tu..??

then.. jantung teman tiba2 lajuu.. lajuu sangat2! dengan suara yang kuat teman cakap kat hubby teman yang baru nak melangkah keluar bilik, teman jerit " abg, siapa yang berdengkur sebelah org ni bang?? sape abg?? abggg.. takottttt.. sape ni abggg?? sambil jari menunjuk ke arah objek sebelah teman (dengan mata tertutup.. tak mau tengokk.. !! takottt..) kalo tengok kang jadi macam gambo kat bawah ni..

arghhh tidakkkk.. teman lebih rela totop mata!!! ni tepek gambo kat bawah ni pun dah rasa seram sejuk tau tak!! penakot tahap apa dah nih! huk2..
Dengkuran makin lama makin kuat, siap mendengus lagi tu.. teman dah peluk bantal erat2.. nak bangun tapi tak lepas.. badan seperti kaku.. terasa nafas objek sebelah teman makin kuat..

Argghhh teman  menjeritt.. Pastu teman pun terjaga dari tido, syukur.. semua tu hanya mimpi.. ingatkan betul2 tadi..  tercungap2 jugaklah teman masa tu menahan ketakutan wlupun cuma dalam mimpi.. mujur tak ganggu hubby teman tido, kalau tak nanti kesian dia plak susah nak tido (jenis yang kalau dah terjaga susah nak tido lik)

hemmm.. selepas terjaga tu teman blur2 sekejap.. pening.. n penat.. teman baring lik n cuba lelap mata.. esok pagi teman citer kat hubby pasal mimpi teman ni.. hubby teman gelakkan teman.. OOOO... gelak yeaaa.. xpe.. nanti turn dia siap laaa.. 
Tu laaaa.. Masa tido suka fikir bukan2.. patutnya jangan fikir apa2 dh.. tido je!

ni kalau teman dok ipoh lagi laa.. teman akan buat camni.. yang jadi mangsa my kakak & my mum lah! ha2.. dipaksa tido dekat ruang tamu sama2 dengan teman sebab teman takot nak tido dalam bilik.. hik3.. 

hemm.. korang tau ke nape teman leh ngigau n mimpi seram camtu? hemm.. semua gara2 hubby teman pasang citer HANTU hari tu lea.. teman yang penakot ni terus ter mimpi2 lea dibuatnya.. apa nak dikata kannn... hubby teman cakap "eleh, bukan dia tengok pun, baru pasang 5 minit dah tido"..

ha a.. memang benar ituu.. teman memang tido pun sebab ngantok sangat kan..

tapi malang jugak nasib teman, bila terdengar sound effect yang kuat teman terjaga n terpandang objek2 HANTU tu.. then pastu bermulalah mimpi ngeri sebab dah terpandang HANTU tu.. aishhh...  

huk2.. sape yang lum baca kisah sebelum ni, leh baca sini--> GARA-GARA HUBBY TENGOK THE CONJURING!!

Related Posts

30 ulasan:

  1. alaaa... ciannye.. tau sgt camne rasa takut tu..

    BalasPadam
  2. ok le tu, hubby saya mimpi siap mintak tolong bagai....lawak ke der..

    BalasPadam
  3. kalau tgk citer yg seram, konpem mimmpi seram gak...

    BalasPadam
  4. kalau mimpi menakutkan, baca audzubillah... ludah arah kiri ,tenkiu butang:-))

    BalasPadam
  5. selamat dengkuran je. Kalau mengilai, mau lagi seram. hehehehe

    BalasPadam
  6. haha,, nasib baik mimpi kalo realiti boleh terkencing dlm suaq rasa nya

    BalasPadam
  7. hehehehe itulah udah tau penakut nk gk tgk cite antu yek konon2 nyer

    BalasPadam
  8. huwaa saya pun x tengok cerita seram..kalau kawan2 tengok memang x join la :D

    BalasPadam
  9. hahaha igtkn betul2 ler td..saspen ahkak kikiki

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum kak, ngerinya.. selalu ke terdengar ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. malam tadi, sheila pergi tengok movie kat Brem Mall. cuma 5 orang je. memang seram gila kak. hall gila besar. sejuk pula tu. nasib baik cerita tak seram. hehe Rush best. cerita 2 lagenda formula 1 :)

      Padam
  11. hoho seram nih.igt kan kucing ker tadik...mesti tido bace bismillah nih...ehehe :p

    BalasPadam
  12. adoiiii. patutle mimpi hantu. celik terus nampak hantu dlm citer rupenya. huhu!!!

    BalasPadam
  13. kalau farah pun cuak jugak... adoiii....

    BalasPadam
  14. klo yumida pun seram gak
    aah kan ramai yg kata filem tu bez
    nak tunggu keluar kat pasaran la..blh beli
    nanti sama2 kita jd penakut...eheheh

    Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum,
    Tajuk kemain seram lagi hu hu hu

    BalasPadam
  16. kesian akak, sampai termimpi-mimpi. :)

    BalasPadam
  17. akak saya pernah alami bunyi mendengus kuat kat sebelah telinga . masa tu dia sedang tadarus di bulan ramadhan lbh kurang kul 3 pagi ... tapi dia wat tak tau jer ...

    BalasPadam
  18. salam TB ..
    suspen juga masa mula membaca ..
    rupanya mimpi yer ..

    BalasPadam
  19. Great post and lovely blog, so follow you via Gfc dear;)
    xoxo
    http://www.maman-modeuse.com

    BalasPadam
  20. ooo..mimpi rupanya..mesti lupa nak basuh kaki sblom tdo ni..hahaha

    BalasPadam
  21. Mimpi seram ni klu bila terjaga, seluruh badan pun penat.. bila waktu siang pun teringat2 mimpi tu.. semoga sentiasa ceria ye.. done follow sini :)

    BalasPadam
  22. Best apa tgk cite hantu seronok hehe...

    BalasPadam
  23. the conjuring xtengok lagi.. sampai boleh mimpi hantu mesti sangat best & menakutkan kan.

    btw, nak share camne utk buat pengomen tegar :-

    http://www.bloggersentral.com/2011/05/create-tabbed-content-blogger-widgets.html

    salam perkenalan.. :)

    BalasPadam
  24. serammmm..nsb mimpi jer,,,blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    BalasPadam
  25. Saya pun dulu selalu gitu. Ada je mengacaunya. "Sebelum tido kome tak basuh kaki.." Tulah orang tua-tua kata.

    Tapi maksud sebenornya orang tua-tua kita ni suruh kita ambil wudhu dan solat dulu sebelum tidur.

    BalasPadam
  26. haha.. kelakar la akk ni.. mcm kita pun xminat cite hntu2 ni..

    BalasPadam
  27. Sya dengar dengkur kat bilik air pukul 10 malam ,dok rumah pun sewa sorang je, tiap pukul 10 mlm tetap dia konfom bunyi,mimpi apa gitu?kalau kawan datang dia rumah ,"dia" tak nak bunyi

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New