Nuff

12 Disember 2018

BULU MATA LEBIH TEBAL DAN TIDAK MUDAH GUGUR DENGAN LASH BOOST GROW SERUM



BULU MATA LEBIH TEBAL
& TIDAK MUDAH GUGUR
DENGAN LASH BOOST GROW SERUM


Di entri yang lepas TB ada share tentang Serum yang berfungsi untuk memanjangkan bulu mata kan.. Haaa.. Kali ni TB share pulak pengalaman TB sendiri guna Serum tu.. Selama 14 hari lah TB dok apply serum tu pada akar bulu mata ni haaa.. hehehehe.. Alhamdulillah walaupun 14 hari dah nampak hasilnya.. walau belum panjang dan lentik macam Blogger Zaza Iman tu, tapi TB perasan la bulu mata tak senang gugur bila pakai serum ni..


Haaa.. Serum yang TB katakan tu tak lain tak bukan ialah  LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM)!! Haa.. hari ni baru ada masa nak up kat blog.. TB still pakai lagi serum ni untuk mendapatkan hasil yang TB ingini.. atleast dah tak payah nak pakai mascara ke atau nak makeup lama-lama tang mata sebab bulu mata dah panjang.. yeayy!!




SWIPE untuk Next Photo.. . . Yuhuuu.. Baru lepas unboxing satu barang besttt! Iaitu LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM)!! . . Nak Tahu Apa Fungsi LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) Ni?? . . Haa.. Fungsinya ialah untuk: ✔ Memanjangkan dan Menguatkan Bulu Mata . ✔ Mengaktifkan Faktor Dalaman Bulu Mata . ✔ Membaiki folikel Bulu Mata yang rosak . . LASH BOOST dari MIULASH.COM ini menawarkan pelbagai nutrien, secara intensif menyuburkan akar rambut dan boleh mix dengan mudah diserap molekul kecil Buat bulu mata kita lebih tebal dan lebih lama . . CARA GUNA : Buang Kotoran dan Bersihkan Bahagian Kelopak Mata Dan Bahagian Bulu Mata Dengan Tisu Basah.. Lepas Tu Baru Apply LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) ni ke akar bulu mata korang . . Harga : rm168 sahaja.. Boleh guna promo code ni masa checkout nanti : TB3131 . . Nantikan Review TB di blog www.tengkubutang.com selepas guna selama 14 hari. . . Untuk Order.. Jom layari : https://www.miulash.com/lashboost . . #eyelashgrowthserum #miulash #lashboostgrowserum #lashboost @miulash
A post shared by TENGKUBUTANG (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on

Nak Tahu Apa Fungsi LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) Ni?? .


Haa.. Fungsinya ialah untuk:
Memanjangkan dan Menguatkan Bulu Mata 
Mengaktifkan Faktor Dalaman Bulu Mata
Membaiki folikel Bulu Mata yang rosak

LASH BOOST dari MIULASH.COM ini menawarkan pelbagai nutrien, secara intensif menyuburkan akar rambut dan boleh mix dengan mudah diserap molekul kecil Buat bulu mata kita lebih tebal dan lebih lama .


Kandungan Serum 




Nak Lebatkan kening pun boleh!!

Jom tengok bagaimana hasilnya selepas TB guna selama 14 hari.. TB sapu setiap hari sebelah pagi.. Sepatutnya sapu 2x sehari lagi dapat hasil yang lebih panjang dan tebal.. hehe.. Tapi saja TB try sekali sehari dulu.. memang nampak juga hasilnya.. Bulu Mata Tebal dari sebelum nya.. nampak ada anak-anak rambut baru nak tumbuh.. dan TB rasa dalam 2 minggu tu belum lagilah mata pedih sebab bulu mata gugur masuk dalam mata.. hahaha.. kira macam serum ni kuatkan akar bulu mata TB jugak la kan..


TB guna fon biasa je shoot gambar ni.. so, tak boleh nak tunjuk anak rambut (bulu mata yang baru nak tumbuh tu).. tapi memang TB rasa bulu mata seperti tebal dari biasa.. 
 

Ini kedua belah bulu mata TB yang dapat TB shoot tadi.. Nampak tebal kan?

 

Ok.. yang ni lagi.. haha.. tengok puas2.. 


Tengok gambar yang ni.. nampak tak ketebalan dan macam panjang sikit?

 


Yang ni shoot dari tepi lak..


Shoot dari tepi ni nampak bulu mata bawah pun start panjang





CARA GUNA :
Buang Kotoran dan Bersihkan Bahagian Kelopak Mata Dan Bahagian Bulu Mata Dengan Tisu Basah.. Lepas Tu Baru Apply LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) ni ke akar bulu mata korang .

Harga : rm168 sahaja.. Boleh dapatkan dengan promo code : TB3131 ( masukkan code ketika checkout nanti )



Untuk Order.. Jom layari :

#eyelashgrowthserum #miulash #lashboostgrowserum #lashboost







Related Posts

10 ulasan:

  1. Macam menarik jer product ni..akak suka jer kalau bab-bab bulu mata ni...dah tua ni perasan bulu mata macam kurang panjang..hahaha...okey nanti skodeng product ni

    BalasPadam
  2. LASH BOOST is a new brand right? I have tried other EYELASH GROWTH SERUM before. I like how they make my eyelash grow longer and thicker. nice kan

    BalasPadam
  3. Hehehe dah macam puteri arab bulu mata lentik sangat wakakaka... Untung orang perempuan cantik dan boleh bergaya sekarang ini hehehe...

    BalasPadam
  4. wah nampak panjangnya bulu mata dia. tak perlu pakai bulu mata pelesu. Tapi hrga didia boleh tahan dia. .Fuh.. Tapi kalau menjadi tak salah membeli kan.. Tak suka pakai bulu mata palsu, baik pakai ni je

    BalasPadam
  5. Nampak kesannya.. bulu mata lebat dan tebal. Cantik jadinya. Kalau taknak pakai bulu mata palsu, eloklah siap-siapkan mata dulu secara semulajadi dengan serum ni kan

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  6. Nasib baik lah bulu mata sis ni dah semulajadi panjang so tak payah dah nak tambah kepanjangan..hehehe. Ini pun kalau nak pilih cermin mata memang susah sikit sebab bulu mata tu akan terkena cermin..so kena adjust baru leh beli

    BalasPadam
  7. ok then... after reading this, for sure will go hunt one now... i need that badly as im a person with a very light lashes... lols

    BalasPadam
  8. Waaa.. Nak pakai jugak boleh tak?
    Kang tebal bebeno orang ingat pakai bulu mata tampal pulak. Hehe
    Sudahnya nak bukak mata pun tak larat. 😄

    BalasPadam
  9. suka tgk serum bulu mata ni.. Sbb kita pon tgh cri serum bulu mata utk tebal & panjangkan bulu mata kita..mcm best je tgk TB pakai..

    BalasPadam
  10. Produk tu macam best. Tapi memang bila pakai serun tu tak nampak kesan hitam warna macam maskara ke kak? Dia memang jernih ke kaler dia kak TB?

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2