LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) DARI MIU LASH


LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM)
DARI MIU LASH


Yuhuuu.. hari tu Tb ada buat video baru lepas unboxing satu barang besttt! Iaitu LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM)!! Haa.. hari ni baru ada masa nak up kat blog.. Tapi tak boleh nak bagi result lagi sebab kena tunggu 14 hari.. TB baru pakai beberapa hari je.. hehehe.. nantikan selepas 14 hari.. kot bulu mata panjang dan lentik macam Zaza Iman.. hehehehe.. 
SWIPE untuk Next Photo.. . . Yuhuuu.. Baru lepas unboxing satu barang besttt! Iaitu LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM)!! . . Nak Tahu Apa Fungsi LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) Ni?? . . Haa.. Fungsinya ialah untuk: ✔ Memanjangkan dan Menguatkan Bulu Mata . ✔ Mengaktifkan Faktor Dalaman Bulu Mata . ✔ Membaiki folikel Bulu Mata yang rosak . . LASH BOOST dari MIULASH.COM ini menawarkan pelbagai nutrien, secara intensif menyuburkan akar rambut dan boleh mix dengan mudah diserap molekul kecil Buat bulu mata kita lebih tebal dan lebih lama . . CARA GUNA : Buang Kotoran dan Bersihkan Bahagian Kelopak Mata Dan Bahagian Bulu Mata Dengan Tisu Basah.. Lepas Tu Baru Apply LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) ni ke akar bulu mata korang . . Harga : rm168 sahaja.. Boleh guna promo code ni masa checkout nanti : TB3131 . . Nantikan Review TB di blog www.tengkubutang.com selepas guna selama 14 hari. . . Untuk Order.. Jom layari : https://www.miulash.com/lashboost . . #eyelashgrowthserum #miulash #lashboostgrowserum #lashboost @miulash
A post shared by TENGKUBUTANG (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on

Nak Tahu Apa Fungsi LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) Ni?? .


Haa.. Fungsinya ialah untuk:
Memanjangkan dan Menguatkan Bulu Mata 
Mengaktifkan Faktor Dalaman Bulu Mata
Membaiki folikel Bulu Mata yang rosak

LASH BOOST dari MIULASH.COM ini menawarkan pelbagai nutrien, secara intensif menyuburkan akar rambut dan boleh mix dengan mudah diserap molekul kecil Buat bulu mata kita lebih tebal dan lebih lama .

Nak Lebatkan kening pun boleh!!

CARA GUNA :
Buang Kotoran dan Bersihkan Bahagian Kelopak Mata Dan Bahagian Bulu Mata Dengan Tisu Basah.. Lepas Tu Baru Apply LASH BOOST (EYELASH GROWTH SERUM) ni ke akar bulu mata korang .

Harga : rm168 sahaja.. Boleh dapatkan dengan promo code : TB3131 ( masukkan code ketika checkout nanti )Nantikan Review TB di blog www.tengkubutang.com selepas guna selama 14 hari.

Untuk Order.. Jom layari :

#eyelashgrowthserum #miulash #lashboostgrowserum #lashboost


1 Ulasan

  1. Orang kalau dah cantik, bulu mata panjang & lebat lagi nampak cantik.
    Takyah dah nak pakai bulu mata pelesu lepas ni, kan.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Post a Comment

Terbaru Lebih lama